Deze app is de beste samenvatting van Windows 11: hiermee kun je het hele besturingssysteem vanaf één plek kennen en beheren

Inhoudsopgave:

Deze app is de beste samenvatting van Windows 11: hiermee kun je het hele besturingssysteem vanaf één plek kennen en beheren
Deze app is de beste samenvatting van Windows 11: hiermee kun je het hele besturingssysteem vanaf één plek kennen en beheren
Anonim

Als je een upgrade naar Windows 11 hebt uitgevoerd, zou je niet al te veel problemen moeten hebben om je aan te passen aan het nieuwe besturingssysteem. De leercurve is eenvoudig, maar er kan nog steeds een stap of aanpassing zijn waar je geen controle over hebt. En dat is wat een app als ThisIsWin11 wil verhelpen

Dit is een draagbare applicatie die geen installatie vereist en open source is. ThisIsWin11 is beschikbaar op GitHub en stelt je in staat om de controle over verschillende aspecten van Windows 11 op één plek te centraliseren, waardoor het gemakkelijk wordt om het besturingssysteem naar wens en op basis van je behoeften aan te passen.

Alles onder controle

binnenkomen
binnenkomen

ThisIsWin11, een draagbaar (geen installatie vereist) programma voor Windows 11, en gericht op het gemakkelijk maken van Windows 11 op basis van gebruikersvoorkeuren. Het doet dit ook door het hele proces op één plek te centraliseren, wat de taak aanzienlijk eenvoudiger maakt.

ThisIsWin11 is een applicatie voor nu alleen beschikbaar in het Engels, maar het biedt geen twijfels bij het interpreteren ervan en het gebruik ervan. Het biedt alles, van informatie over wat er nieuw is in Windows 11 tot het verwijderen van applicaties uit de applicatie zonder dat je "Instellingen" hoeft in te voeren.

Thisiswin11 2
Thisiswin11 2

Door middel van een reeks pictogrammen biedt het toegang tot verschillende functies. We bevinden ons aan de linkerkant van het scherm met "Home", "Customize", "Apps", "Packages", "Automate" en "Extensions".

  • Home: Biedt informatie over de nieuwe functies van Windows 11. Het is een soort tutorial met alles wat het besturingssysteem te bieden heeft.
  • Customize: wordt gebruikt om allerlei wijzigingen toe te passen. Met de knop "controleren" kan de app een snelle controle uitvoeren en wijzigingen voorstellen. U kunt esthetische wijzigingen aanbrengen, het Windows-subsysteem voor Android activeren, verborgen bestanden weergeven…
apps
apps
  • Apps: het wordt gebruikt om alle vooraf geïnstalleerde apps van Windows 11 te verwijderen, één voor één of in een groep.
  • Packages: Wordt gebruikt om apps te installeren via Winget, de pakketbeheerder van Windows.
  • Automatiseren: Hiermee kunt u aangepaste scripts genereren om taken uit te voeren of nieuwe te krijgen van GitHub.
  • Extensions: Hiermee kunt u extensies voor ThisIsWin11 installeren om bijvoorbeeld klassieke contextmenu's in te schakelen of TPM 2.0-controle uit te schakelen.

Je kunt ThisIsWin11 downloaden via deze link op GitHub en voordat je wijzigingen aanbrengt, is het interessant om een herstelpunt te maken voor het geval er iets niet gaat zoals verwacht, iets dat de app zelf biedt u bij het toepassen van instellingen in de personalisatiesectie.

Populair onderwerp