Microsoft laat in een video van de Surface Laptop SE zien hoe ze reparaties eenvoudig hebben weten te maken

Inhoudsopgave:

Microsoft laat in een video van de Surface Laptop SE zien hoe ze reparaties eenvoudig hebben weten te maken
Microsoft laat in een video van de Surface Laptop SE zien hoe ze reparaties eenvoudig hebben weten te maken
Anonim

Het was november 2021 toen Microsoft de Surface Laptop SE aankondigde. Een apparaat dat parallel aan Windows SE is aangekomen, software die, net als Laptop SE, bedoeld is voor gebruik in educatieve omgevingen die niet aan het publiek zal worden verkocht, maar op zakelijk niveau zal worden verkocht naar scholen.

Del Surface Laptop We hebben destijds al gezien hoe de voordelen ervan verwezen naar een eenvoudig apparaat. Een eenvoud die Microsoft zelfs wil meenemen naar de reparatiemogelijkheden, die ze laten zien in een video waarin de goedkope laptop kan worden gerepareerd met wat basisgereedschap.

Eenvoudig te repareren

laptop se
laptop se

In een tijd waarin de garantie van het derde jaar ingaat en merken worstelen met het recht op reparatie in plaats van kopers te "dwingen" hun oude apparaten weg te gooien door nieuwe te kopen, this Surface Laptop SE lijkt te passen als een handschoen om deze bewegingen aan te kunnen.

De Surface Laptop verschijnt in een video die laat zien hoe hij kan worden gerepareerd door toegang te krijgen tot componenten zoals het scherm, de batterij, het toetsenbord of het moederbord en ook door het te doen met een aantal basishulpmiddelen.

Houd er rekening mee dat de Surface Laptop SE een budgetapparaat is dat bijna speciaal is ontworpen voor studenten. De Surface Laptop SE is een team dat groeit rond een 11,6-inch TFT LCD-scherm dat HD-resolutie kan bieden die zich verta alt in 1.366 x 768 pixels. Het is een bescheiden team dat een Intel Celeron N4020-processor (2 cores en 2 threads) of Celeron N4120 (4 cores en 4 threads) omvat, samen met 4 of 8 GB RAM en 64 of 128 GB interne eMMC-opslag.5.1. Deze laptop heeft een webcam van 1 megapixel, een USB Type-C-poort, een USB Type-A-poort, een koptelefoonaansluiting en een batterij die tot 16 uur autonomie biedt.

Dit is een bescheiden team en samen met de interne hardware stra alt ook de buitenkant soberheid uit. Het maakt gebruik van een plastic behuizing, een oplaadconnector die de typische klassieke cilindrische poort is, en de connectiviteit is zeer beperkt. En allemaal met een constructie die is ontworpen om reparaties te vergemakkelijken Het is duidelijk dat het doel is om het hoofd te bieden aan de binominale Chromebooks en ChromeOS.

Hoewel het echter heel gemakkelijk te repareren is, Microsoft raadt aan om indien nodig professionele hulp in te roepen voor apparaatreparaties en dat als u ervoor kiest om het thuis te repareren, al het nodige er worden voorzorgsmaatregelen genomen.

Populair onderwerp