Dus je kunt Outlook-zoekcrashes repareren die zijn veroorzaakt door de nieuwste Windows-update

Inhoudsopgave:

Dus je kunt Outlook-zoekcrashes repareren die zijn veroorzaakt door de nieuwste Windows-update
Dus je kunt Outlook-zoekcrashes repareren die zijn veroorzaakt door de nieuwste Windows-update
Anonim

Microsoft is nog steeds niet klaar met het oppoetsen van de updates die ze uitbrengen voor hun besturingssysteem. Het laatste voorbeeld wordt vertegenwoordigd door de patch KB5008212 die werd uitgebracht voor Windows en die fouten veroorzaakte bij zoekopdrachten in Outlook. Een probleem dat we nu weten op te lossen

Degenen die de cumulatieve update van vorige maand hebben geïnstalleerd, de update die was gekoppeld aan patch KB5008212, kunnen een fout tegenkomen in zoekopdrachten in Outlook. Het had invloed op zowel Windows 10 als Windows 11 en bij het ontbreken van een nieuwe fix-patch is er een tijdelijke oplossing.

Gebrek aan patch, oplossing

Outlook
Outlook

Het bedrijf heeft een methode aangekondigd [om de bug te corrigeren die zoekopdrachten tussen de e-mails die we in Outlook hebben opgeslagen, verhindert. Na het installeren van de cumulatieve update, zagen sommige gebruikers recente e-mails niet verschijnen in de zoekresultaten

Microsoft onderzoekt het probleem en heeft bij het uitbrengen van een patch om het probleem op te lossen, een oplossing geboden . Een proces waarbij het Windows-register wordt bewerkt.

  • Klik in Windows op "Start" en selecteer vervolgens "Uitvoeren" door dezelfde "regedit" in te typen om de register-editor te openen.
  • Zoek het pad HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows
  • Zodra het wachtwoord is gevonden, klikt u op "Bewerken", "Nieuw" en "Wachtwoord" om een naam toe te wijzen aan het nieuwe Windows Search-wachtwoord.
  • Selecteer de nieuwe Windows-zoeksleutel.
  • Klik op "Bewerken", "Nieuw" en "DWORD-waarde" met de tekst "PreventIndexingOutlook" en druk op "Enter".
  • Klik met de rechtermuisknop op "PreventIndexingOutlook" en klik op "Wijzigen".
  • Typ in het vak Waardegegevens de waarde 1 om de registervermelding in te schakelen en klik vervolgens op OK".
  • "Sluit Register-editor af" en start Outlook opnieuw.
  • Om Windows Desktop Search opnieuw in te schakelen, moet u de instelling "PreventIndexingOutlook" uitschakelen door 0 te typen en op "OK" te klikken.

Populair onderwerp