Wil je niets van Bing horen? Met deze applicatie kunt u de standaardbrowser op uw Windows-pc wijzigen

Inhoudsopgave:

Wil je niets van Bing horen? Met deze applicatie kunt u de standaardbrowser op uw Windows-pc wijzigen
Wil je niets van Bing horen? Met deze applicatie kunt u de standaardbrowser op uw Windows-pc wijzigen
Anonim

Spreken over Microsoft is praten over Windows, maar ook over Edge, de gloednieuwe browser op basis van Chromium. En als ze geweldig werk hebben geleverd met Edge en de resultaten laten het zien, lijkt het erop dat er met Bing nog veel te doen is. Zonder de populariteit van Google te bereiken, stelt deze applicatie Bing nu in staat om een beetje meer geïsoleerd te zijn

De tool heet MSEdgeRedirect, is open source en is niet nieuw. Tot nu toe stond deze applicatie toe dat een andere browser werd geopend in plaats van Edge en nu, in een nieuwe wending, vergemakkelijkt het het gebruik van Google in plaats van Bing als de zoekmachine van het systeem.

Overslaan van Bing

Berichtomleiding
Berichtomleiding

Hoewel Edge tot op zekere hoogte kan concurreren met Chrome, kan hetzelfde niet gezegd worden voor Bing Hoewel elke browser zijn eigen zoekmachine heeft (Google in Chrome en Bing in Edge), Microsoft's is niet klaar met opstijgen. En het feit dat Google de meest gezochte term op Bing is, is ook niet onopgemerkt gebleven door sommige gebruikers.

Dat is wat MSEdgeRedirect doet, een tool die we op GitHub hebben gevonden en die het gemakkelijk maakt om helemaal van Bing af te komen. Deze applicatie vergroot de mogelijkheden van wat tot nu toe werd aangeboden. Als hierdoor een andere browser kon openen in plaats van Edge gaat de nieuwe versie nu een stap verder.

Dit wordt mogelijk gemaakt door versie 0.6.1.0, die ook Bing uitschakelt. Dankzij dit en als we de computer al zo hebben geconfigureerd dat Edge niet de standaardbrowser is, voert de browser die we gebruiken zoekopdrachten rechtstreeks uit op Google en niet op Bing.

Omdat ze op Genbeta rekenen, kunnen we vervangen waarmee we de pdf's openen, we kunnen de weersresultaten vervangen door de provider te kiezen. Kortom, isoleert Bing een beetje meer.

Maar het is niet alleen Google. In de lijst met opties vinden we alternatieven in de vorm van zoekmachines zoals Ask, Baidu, DuckDuckGo, Ecosia, Sogoy, Yahoo en Yandex. En alsof dit nog niet genoeg is, hebben we ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerde zoekmachine te kiezen.

Populair onderwerp