Hoe u kunt wijzigen hoe vaak het scherm wordt vernieuwd in Windows 11

Inhoudsopgave:

Hoe u kunt wijzigen hoe vaak het scherm wordt vernieuwd in Windows 11
Hoe u kunt wijzigen hoe vaak het scherm wordt vernieuwd in Windows 11
Anonim

Een van de mogelijkheden die Windows biedt, is het aanpassen van de verversingssnelheid van het scherm of de snelheid waarmee het wordt bijgewerkt. Ook bekend als de verversingssnelheid, is het essentieel, vooral wanneer we depc gaan gebruiken om met actietitels te spelen om een vloeiender beeld te bieden.

En aangezien we steeds vaker gamemonitoren en modellen op de markt vinden die hogere schermverversingsfrequenties bieden, is het de moeite waard om de parameters van onze apparatuur aan te passen zodat ze kunnen profiteren van de functies van onze monitor. Dus laten we eens kijken hoe we de vernieuwingsfrequentie van het scherm kunnen aanpassen in Windows 11

Haal meer uit uw monitor

Om de snelheid aan te passen waarmee het scherm op onze Windows-computer wordt vernieuwd, hoeven we alleen de systeemopties te doorlopen en het eerste wat we moeten doen is de "Instellingen" en klik vervolgens in het linkergedeelte van het venster op "Systeem"

Scherm1a 1
Scherm1a 1

Er wordt een nieuw venster geopend en uit alle opties die verschijnen, moeten we selecteren "Screen" We merken dat de vakken niet worden weergegeven, maar als ze dat wel zijn, is het verschil dat we verder naar beneden moeten gaan totdat we "Gerelateerde configuratie-opties" vinden In deze sectie zullen we "Geavanceerd scherm" vinden.

Scherm 2
Scherm 2

Op dat moment klikken we op de pijl aan de rechterkant om een nieuw menu weer te geven met informatie over het scherm dat we gebruiken. Aan het einde ervan verschijnt een vak, "Kies vernieuwingsfrequentie" met een cijfer in Hertz. In mijn geval verschijnt bijvoorbeeld 60 Hz, de snelheid die wordt ondersteund door het laptopscherm.

scherm 3
scherm 3

Als we een monitor hebben die bijvoorbeeld 90, 120, 144 Hz … 240 Hz ondersteunt. Door op dat vakje te klikken, zullen we zien hoe we de frequentie waarmee het scherm wordt bijgewerkt.

Zodra u de stappen heeft voltooid de monitor zou de nieuwe vernieuwingsfrequentie moeten gaan gebruiken die we hebben toegepast. Als de optie niet beschikbaar is, is het interessant om te controleren of we de meest recente grafische stuurprogramma's hebben.

Populair onderwerp