PowerToys test al een viewer om meer documenten te bekijken in Windows File Explorer

Inhoudsopgave:

PowerToys test al een viewer om meer documenten te bekijken in Windows File Explorer
PowerToys test al een viewer om meer documenten te bekijken in Windows File Explorer
Anonim

De PowerToys hebben een nieuwe update gekregen. We zijn eraan gewend dat er voortdurend verbeteringen worden toegevoegd en nu wachten we op een nieuwe verbetering van de klassieke bestandsverkenner die we allemaal kennen en gebruiken van Windows. Een verbetering die ze al testen en die zich richt op het verbeteren van de preview van bestanden

Het bedrijf test al een extensie op PowerToys die in staat is om een voorbeeld van meer tekstbestandstypen toe te voegen aan Verkenner in zowel Windows 10 als Windows 11. kunnen zien of inhoud zonder ze te hoeven openen. Sommige PowerToys die, zoals we ons herinneren, kunnen worden gedownload van Github en van de Microsoft Store

Meer compatibele bestanden

Monaco
Monaco

Tot nu toe kon de preview in Windows File Explorer worden getest door op het tabblad "View" te klikken. Selecteer op dat moment het voorbeeldpaneel en als het bestandsformaat wordt ondersteund, selecteer het om een voorbeeld in de browser zelf te zien.

Met de PowerToys-extensie kun je een voorbeeld van SVG- en Markdown-bestanden bekijken, en nu wil Microsoft een nieuwe stap zetten door meer typen tekstbestanden te ondersteunen Door middel van een nieuwe extensie Microsoft wil de preview integreren in het File Explorer-paneel dankzij Monaco, een zeer populaire code-editor die ondersteuning kan bieden voor een groot aantal bestanden.

De functie die, zoals uitgelegd op GitHub, al in ontwikkeling is, stelt je in staat om bijna alle tekstbestandsformaten in Windows 11 Explorer of Windows 10 te bekijken. Bovendien plant Microsoft om het item "Tekstvoorbeeld gebruiken voor bestanden van dit type" toe te voegen aan het contextmenu. Voor ontwikkelaars zegt Microsoft dat het VS-code zal gebruiken om een voorbeeld van de service te bekijken en syntaxisaccentuering in te schakelen.

De nieuwste versie van PowerToys, 0.51, voegt verbeteringen toe aan de muisbediening. Hier komt een nieuwe wizard voor de presentatiemodus waarmee u de muisaanwijzer bij klikken of meer instellingen in "Vind mijn muis" kunt markeren.

Populair onderwerp