Zo ziet de nieuwe, opnieuw ontworpen Paint eruit, nu met een Windows 11-achtige interface en meer toegankelijke functies

Inhoudsopgave:

Zo ziet de nieuwe, opnieuw ontworpen Paint eruit, nu met een Windows 11-achtige interface en meer toegankelijke functies
Zo ziet de nieuwe, opnieuw ontworpen Paint eruit, nu met een Windows 11-achtige interface en meer toegankelijke functies
Anonim

De komst van Windows 11 was een schok voor een groot aantal Microsoft's eigen applicaties en tools die cosmetische veranderingen van meer of minder belang hebben ondergaan. We hebben het gezien met de videospeler of de Jouw telefoon-app en nu is het Paint die een facelift krijgt

Microsoft's populaire teken- en beeldtool debuteert een nieuwe interface in Windows 11. Een ontwerp dat het beter integreert in de algemene esthetiek van het nieuwe besturingssysteem en dat tegelijkertijd het gebruik ervan vergemakkelijkt door nieuwe en beter geplaatste knoppen.

Hij was niet dood, hij was aan het rusten

schilderij 2
schilderij 2

Samen met het herontwerp van hulpprogramma's zoals de Crop Tool, Clock, Mail en Calendar of de hierboven genoemde, is het nu Paint die door de werkplaats gaat om het uiterlijk te verbeteren en functionaliteit te winnen langs de manier.

Microsoft heeft gebruikers Paint with Paint 3D niet doen vergeten, als onderdeel van de Windows Mixed Reality push en plan om 3D-inhoud voor de desktop te maken en weer te geven. Daarom zijn aan Paint blijven werken met verschillende verbeteringen.

En wat er nu komt, is een ontwerpwijziging. Paint heeft nu een esthetiek die doet denken aan hetnieuwe Word, met een opnieuw ontworpen bovenste balk met toegang tot basisacties zoals Ongedaan maken en Opnieuw. Ook nu zien we in Paint hoe alle menu's en de applicatie in het algemeen afgeronde hoeken hebben.

schilderen 1
schilderen 1

Bovenaan vinden we toegang tot de klassieke opties "Bestand", "Home" en "Bekijken". Het is de eerste optie, "Bestand", waarmee u nieuwe afbeeldingen kunt maken, bestaande afbeeldingen kunt wijzigen of zelfs inhoud kunt afdrukken. Daarnaast zijn andere acties zoals "Kleur bewerken", "Formaat wijzigen en scheeftrekken" en andere dialoogvensters toegestaan. Naast deze verbeteringen zijn ook enkele bugs opgelost:

  • Probleem opgelost waarbij tekstvakken onverwachts bewogen bij het typen op afbeeldingen met IME>
  • Los een probleem op waarbij dialogen de regionale taal niet zouden respecteren in landen als Nederland.
  • Er is een nieuwe functie ingeschakeld waarmee u Shift ingedrukt kunt houden en op een kleurstaal kunt klikken om die kleur als secundaire kleur te gebruiken.
  • Ondersteuning voor schermlezers is verbeterd.

Paint's nieuwe ontwerp integreert WinUI-componenten met de Windows 11-update en is beschikbaar op het Insider Program Dev Channel voor Windows 11. gebruikers buiten het Windows Insider-programma begin 2022.

Populair onderwerp