Microsoft brengt nieuwe updates uit voor Windows 10 21H1, 20H2 en 2004: verbeteringen in ondertitels, in het vergrendelscherm en meer

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt nieuwe updates uit voor Windows 10 21H1, 20H2 en 2004: verbeteringen in ondertitels, in het vergrendelscherm en meer
Microsoft brengt nieuwe updates uit voor Windows 10 21H1, 20H2 en 2004: verbeteringen in ondertitels, in het vergrendelscherm en meer
Anonim

Windows 11 terzijde, het leven gaat bij Microsoft door met zijn oude besturingssysteem. Een Windows 10 die updates blijft ontvangen voor de verschillende versies die nog worden ondersteund. Dit is het geval voor Windows 10 in versies 21H1, 20H2 en 2004, die nieuwe optionele updates hebben ontvangen.

Updates komen binnen via builds 19044.1320, 19043.1320, 19042.1320 en 19041.1320 voor versies 21H1, 20H2 en 2004 van Windows 10. Sommige builds die zijn gekoppeld aan patch KB5006738 en die gericht zijn op verbetering het gebruik van ondertitels, het corrigeren van problemen met de achtergrond, het verbeteren van de bruikbaarheid in verschillende browsers en meer wijzigingen die we nu beoordelen.

Veranderingen en verbeteringen

Windows 10
Windows 10
 • Verhelpt een probleem dat verhindert dat ondertitels worden weergegeven in sommige video-applicaties en websites voor videostreaming.
 • Verhelpt een probleem dat verhindert dat gebruikers van de Kana-invoermodus een vraagteken invoegen (?) met de Shift-0-toetscombinatie.
 • Verhelpt een probleem waarbij de achtergrond van het vergrendelscherm soms zwart lijkt als u een diavoorstelling met afbeeldingen hebt ingesteld als achtergrond op het vergrendelscherm.

Andere reparaties

 • Verhelpt een probleem dat toegang tot de pre-provisioningpagina verhindert tijdens out-of-the-box-ervaring (OOBE). Dit probleem treedt op wanneer de pagina met aanmeldingsgegevens van Azure Active Directory verschijnt en u vijf keer op de Windows-toets drukt.
 • Voegt een functie toe die bepaalde gegevensoverdrachten tussen browsers vergemakkelijkt.
 • Verhelpt een probleem met toegewezen toegangskiosken die zijn geconfigureerd met Microsoft Edge als kiosk-app. Soms herstarten deze kiosken Microsoft Edge niet als gebruikers het browservenster sluiten.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het gebruik van App-V intermitterende zwarte schermen veroorzaakt bij het inloggen op de pagina met inloggegevens.
 • Een probleem opgelost dat verhindert dat gebruikers van Windows 10 Virtual Private Network (VPN) verbinding maken met Windows Server 2019 Routing and Remote Access Service (RRAS)-servers.
 • Verhelpt een probleem dat verhindert dat virtuele machines met Software Defined Networking (SDN) werken wanneer u Generic Routing Encapsulation VPN-bandbreedtebeperking (GRE) configureert.
 • Een probleem met het vernieuwen van de Primary Refresh Token (PRT) opgelost dat optreedt wanneer VPN-gebruikers inloggen met Windows Hello for Business wanneer de VPN-verbinding offline is. Gebruikers ontvangen onverwachte verificatie-prompts voor online bronnen die zijn geconfigureerd voor gebruikersaanmeldingsfrequentie (SIF) in Azure Active Directory - voorwaardelijke toegang.
 • Er is een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat Windows BitLocker-herstel start na een service-update.
 • Er is een probleem opgelost waardoor Kerberos.dll niet meer werkte binnen de Local Security Authority Subsystem Service (LSASS). Dit gebeurt wanneer LSASS gelijktijdige user-to-user (U2U) service-to-user (S4U) verzoeken voor dezelfde clientgebruiker verwerkt.
 • Repareert een code-integriteitsprobleem dat een geheugenlek zou kunnen veroorzaken.
 • Verbeterde Microsoft Defender voor het vermogen van Endpoint om ransomware en geavanceerde aanvallen te identificeren en te onderscheppen.
 • Een OOBE-probleem oplossen waardoor de inrichting van Windows Autopilot zou kunnen mislukken.
 • Er is een probleem opgelost waardoor vergrendelingsscherm zwart werd als u een diavoorstelling instelde.
 • Verhelpt een betrouwbaarheidsprobleem met LogonUI.exe, dat de weergave van netwerkstatustekst op het inloggegevensscherm beïnvloedt.
 • Verhelpt een probleem waardoor Server Message Block (SMB) query directory-aanvragen mislukken wanneer de buffergrootte groot is.
 • Verhelpt een geheugenlekprobleem in lsass.exe op domeincontrollers in het foresthoofddomein dat optreedt wanneer u meerdere forests en meerdere domeinen in elk forest heeft. SID-naamgevingsfuncties lekken geheugen wanneer een verzoek afkomstig is van een ander domein in het forest en forestgrenzen overschrijdt.
 • Verhelpt een probleem met de taakverdelingsfunctie van de virtuele machine (VM), die het foutdomein van een site negeert.
 • Verhelpt een bekend probleem dat een succesvolle installatie van printers die het Internet Printing Protocol (IPP) gebruiken, zou kunnen verhinderen.

Bekende problemen

 • Apparaten met Windows-installaties gemaakt van aangepaste offline media of een aangepaste ISO-image kunnen Microsoft Edge Legacy door deze update laten verwijderen, maar niet automatisch vervangen door de nieuwe Microsoft Edge. Dit probleem treedt alleen op bij het maken van aangepaste offline media of ISO-images door deze update naar de image te trekken zonder eerst de standalone Servicing Stack Update (SSU) te installeren die op 29 maart 2021 of later is uitgebracht.
 • Na installatie van de update van 21 juni 2021 (KB5003690), kunnen sommige apparaten geen nieuwe updates installeren, zoals 6 juli 2021 (KB5004945) of latere updates. U ontvangt de foutmelding "PSFX_E_MATCHING_BINARY_MISSING.
 • Na het installeren van deze update, wanneer u verbinding maakt met apparaten in een niet-vertrouwd domein met behulp van Extern bureaublad, verbindingen worden mogelijk niet geverifieerd bij gebruik van smartcard-verificatieMogelijk ontvangt u het bericht "Uw inloggegevens werkte niet. De inloggegevens die zijn gebruikt om verbinding te maken met [apparaatnaam] werken niet. Voer nieuwe inloggegevens in." en "Aanmeldpoging mislukt" in het rood.

Aangezien dit een optionele update is, kunt u deze verkrijgen door het pad te openen "Instellingen" > "Update &Beveiliging" > "Windows Update" en het invoeren van het gebied van beschikbare optionele updates. U kunt deze update ook downloaden van de Microsoft Update Catalog-website.

Populair onderwerp