Windows 10 21H2 heet Windows 10 November 2021 Update en de ISO voor schone installaties kan nu worden gedownload

Inhoudsopgave:

Windows 10 21H2 heet Windows 10 November 2021 Update en de ISO voor schone installaties kan nu worden gedownload
Windows 10 21H2 heet Windows 10 November 2021 Update en de ISO voor schone installaties kan nu worden gedownload
Anonim

Met de komst van Windows 11 zijn bijna alle ogen gericht op het nieuwe besturingssysteem en het lijkt erop dat Windows 10 al geschiedenis is als het nog ondersteuning heeft tot 2025. En doorgaan met de gemarkeerde roadmap, Microsoft heeft de naam aangekondigd van de herfstupdate die zal worden omgedoopt tot Windows 10 November 2021 Update of Windows21H2. Een update die al toegankelijk is via ISO.

Via een bericht op de officiële blog van het bedrijf kondigen ze aan dat build 19044.1288 de laatste build zal zijn voor de update van november 2021. Windows 10, op de tak 21H2 zal worden aangeboden als een optionele update op Windows Update.

ISO-download voor schone installaties

ISO
ISO

Na het passeren van de ontwikkelingskanalen Beta en Release Preview via de "zoekopdracht" in Windows Update, evenals bij degenen die, omdat ze niet aan de vereisten voldeden, niet verder konden gaan in Windows 11, komt de beurt van de rest van de gebruikers. Ondertussen kunnen alleen insiders de ISO downloaden

Tot nu toe hadden Windows 10 Insiders op build 21H1 (of lager) in het preview-kanaal toegang tot de 21H2-tak door naar het pad te gaan "Instellingen">"Update &Security" > "Windows Update" en kies ervoor om Windows 10, versie 21H2 te downloaden en te installeren.

Voor degenen onder jullie die het niet hebben kunnen proberen, je kunt het nu doen via een schone installatie met behulp van de ISO en 19044.1288. bouwen

Wat betreft nieuwe functies en verbeteringen, is de Windows 10 November 2021 Update voornamelijk gericht op bedrijven die de sprong naar Windows 11 niet kunnen of willen maken. Een update die bijna geen nieuws brengt. Dit is de volledige changelog:

  • Ondersteuning toegevoegd voor WPA3 H2E-standaarden om de wifi-beveiliging te verbeteren.
  • Windows Hello for Business ondersteunt nu vereenvoudigde implementatiemodellen zonder wachtwoord om de gebruikstijden te verbeteren.
  • GPU compute-ondersteuning in Windows Subsystem for Linux (WSL) en Azure IoT Edge for Linux on Windows (EFLOW) implementaties voor machine learning en andere rekenintensieve workflows

Voor nu heeft Microsoft nog geen officiële datum bevestigd waarop de distributie van Windows 10 November 2021 Update begint, maar met die naam is het duidelijk dat het niet lang zal duren om te beginnen de implementatie, maar ze willen veranderen van november naar december.

Populair onderwerp