Android-apps komen schuchter naar Windows 11, maar met dit systeem kun je bijna elke app op je pc installeren

Inhoudsopgave:

Android-apps komen schuchter naar Windows 11, maar met dit systeem kun je bijna elke app op je pc installeren
Android-apps komen schuchter naar Windows 11, maar met dit systeem kun je bijna elke app op je pc installeren
Anonim

Met de aankondiging van Windows 11 is het meest opvallende en schokkende nieuws dat Android-applicaties op het Redmond-besturingssysteem zouden kunnen draaien. Iets mogelijk dankzij de overeenkomst met Amazon voor het downloaden uit de App Store. Windows 11 arriveerde in de testversie en in de globale versie en toch was er geen spoor van de Android-applicaties… tot nu

Na enkele indicaties die wezen op de vroege komst, kondigde Microsoft een paar uur geleden de komst van Android-applicaties naar Windows 11 aan. Voorlopig een beperkte implementatie, aangezien alleen Amerikaanse gebruikers met toegang tot het Windows Insider-programma toegang hebben en met zeer weinig applicaties beschikbaar… tenminste officieel, want er is een systeem waarmee je bijna elke Android kunt installeren app

Android-apps komen naar Windows 11

Kindle
Kindle

Android-apps worden gedownload via de Amazon App Store, variërend van basisgames tot geavanceerde productiviteitssuites, tools en sociale netwerken. Op dit moment en officieel zijn er slechts 50 applicaties beschikbaar, maar Microsoft legt uit dat er nieuwe applicaties zullen komen als ze controleren hoe het systeem werkt.

Om deze applicaties uit te voeren, Microsoft introduceert het Windows-subsysteem voor Android, inclusief de Linux-kernel en het Android Open Source Project (AOSP) in versie 11. Deze code wordt verspreid via de Amazon AppStore en via deze code wordt ondersteuning voor de verschillende API's van Android-apps aangeboden.

apps
apps

Je kunt elk van de 50 applicaties installeren die beschikbaar zijn via de Amazon App Store, hoewel de MSPU een systeem heeft beschreven waarmee je elke Android-applicatie kunt downloaden op Windows 11.

  • Het eerste dat u moet doen is om het Windows-subsysteem voor Android in te schakelen op de Windows 11-pc die we willen gebruiken en vervolgens naar de platform-SDK-toolpagina Android te gaan.
  • Download en pak uit door te klikken op "Download SDK Platform-Tools for Windows", start Windows Subsystem for Android en activeer "Developer Mode".
  • Let op het IP-adres dat wordt weergegeven in het Windows-subsysteem voor Android. Als het IP-adres niet verschijnt, moeten we op Update klikken.
  • Start nu "Terminal" en navigeer naar de uitgepakte SDK Platform Tools-map die is gedownload.
  • Download de APK van het internet en sla deze op in de map SDK Platform Tools.
  • Voer in Terminal de volgende opdracht in met het IP-adres dat we eerder hebben genoteerd:. \adb.exe verbindt 127.0.0.1:58526
  • Zodra de verbinding actief is, gebruikt u de volgende opdracht om de gedownloade APK te installeren.. \ adb.exe installeer ' apknaam.apk '
  • Zodra de installatie is gelukt, ziet u de installatietoepassing in het menu Start.

Dat klopt, niet alle Android APK's werken op Windows 11, aangezien sommige van hen Google-services vereisen en ze momenteel niet beschikbaar zijn.

Populair onderwerp