Parallels Desktop is bijgewerkt naar versie 17.1 en is nu compatibel met Windows 11 en macOS Monterey

Inhoudsopgave:

Parallels Desktop is bijgewerkt naar versie 17.1 en is nu compatibel met Windows 11 en macOS Monterey
Parallels Desktop is bijgewerkt naar versie 17.1 en is nu compatibel met Windows 11 en macOS Monterey
Anonim

VMware heeft een nieuwe versie van het populaire Parallels Desktop-programma uitgebracht. Dit is versie 17.1, een update die de bekende applicatie compatibel maakt met het nieuwe besturingssysteem van Apple, macOs Monterey, en het mogelijk maakt om Windows 11.te gebruiken.

Een paar uur geleden presenteerde Apple zijn nieuwe apparatuur met zijn eigen processors, dus dit nieuws kan iedereen interesseren die van plan is een computer aan te schaffen met een M1- of M1 Pro- en M1 Max-processor en willen gebruik Windows 11 op hun computer.

Compatibel met macOS Monterey en Windows 11

parallellen
parallellen

Via een mededeling op de blog van het bedrijf hebben ze aangekondigd dat de 17.1-update van Parallels Desktop het volledig compatibel maakt met macOS Monterey als het hostbesturingssysteem en incidenteel verbetert de gebruikerservaring bij het uitvoeren van macOS Monterey in een virtuele machine op Apple M1 Mac.

Parallels Desktop-update naar versie 17.1 ook bevat verbeterde ondersteuning en stabiliteit van Windows 11 virtuele machine met de introductie van Virtual Trusted Platform Modules (vTPM) standaard voor alle vroegere en toekomstige Windows 11 virtuele machines.

Onthoud dat sinds versie 16.5 van Parallels Desktop (Standard Edition, Pro Edition en Business Edition), het platform de nieuwe M1-processors van Apple ondersteunt en ook met de processors die al bekend zijn van Intel.

Gebruikers van alle edities van Parallels Desktop 17.1 kunnen Windows 11 standaard draaien met een toegevoegde vTPM aangezien ze voldoen aan de minimumvereisten van Windows 11.

Met deze release kun je ook Parallels Tools installeren in een macOS Monterey virtuele machine op een Mac met Apple M1 en het ingebouwde kopiëren en plakken gebruiken tussen de VM en het belangrijkste macOS. Ook is de standaard schijfgrootte van de virtuele machine vergroot van 32 GB naar 64 GB

De nieuwe update verbetert ook de prestaties van sommige games, zoals World of Warcraft, Age of Empires 2 Definitive Edition, Tomb Raider 3, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Mount & Blade II: Bannerlord, World of Tanks of Balsa.

Onthoud dat Parallels met versie 16.5 al in staat was om native de ARM Insider Preview-versie van Windows 10 te emuleren, evenals elke Linux-distributie op basis van de architectuur ARM. Nu komt ondersteuning voor Windows 11, waardoor het moeilijker wordt voor Microsoft om zijn woord te houden.

Populair onderwerp