Hoe het startmenu naar links te verplaatsen in Windows 11 en andere aanpassingen aan de taakbalk aan te brengen

Inhoudsopgave:

Hoe het startmenu naar links te verplaatsen in Windows 11 en andere aanpassingen aan de taakbalk aan te brengen
Hoe het startmenu naar links te verplaatsen in Windows 11 en andere aanpassingen aan de taakbalk aan te brengen
Anonim

Nu Windows 11 al naar de verschillende computers komt, is de eerste verandering die opv alt het vernieuwde Start-menu en de locatie van de standaardpictogrammen in de "Taakbalk" die nu gecentreerd verschijnen. Een laatste verandering waar we even aan moeten wennen en die we echter gemakkelijk kunnen terugdraaien door de locatie te veranderen

We kunnen het startmenu verplaatsen van het midden van het scherm naar het linkergedeelte dat we gewend zijn. Je hoeft alleen maar te navigeren tussen de instellingen van de "Taakbalk", instellingen die overigens andere wijzigingen toelaten om het zoveel mogelijk naar onze smaak aan te passen.

Vijf
Vijf

De "Taakbalk" heeft zijn potentieel verloren met Windows 11 en dat v alt niet te ontkennen. We kunnen het niet van de ene plaats naar de andere verplaatsen of de grootte ervan vergroten op dezelfde manier als we niet kunnen spelen met pictogrammen en snelkoppelingen. Maar in ieder geval we kunnen uw situatie op eerdere versies van Windows oppikken

Ik moet toegeven dat ik het meer gecentreerd vind, maar voor degenen die het liever links hebben, zijn de stappen heel eenvoudig. Voer gewoon de "Instellingen" van de "Taakbalk" in door er met de rechtermuisknop of trackpad op te klikken.

Een kopie
Een kopie

Dit brengt ons rechtstreeks naar de sectie "Personalisatie" binnen de configuratie en in het rechtergedeelte van het venster tussen alle opties die we moeten zoeken naar de sectie" Taakbalkgedrag" en druk op om het uit te vouwen.

Twee
Twee
Drie
Drie

Van alle opties is degene die ons interesseert de eerste, die met de titel "Taskbar Alignment". Op dat moment kunnen we alleen kiezen tussen gecentreerd en links, wat we willen gebruiken.

vier
vier

Andere wijzigingen en aanpassingen

Personalisatie
Personalisatie

Maar dit is niet de enige wijziging die we kunnen aanbrengen, aangezien we ook kunnen bepalen welke pictogrammen in de hoek van de "Taakbalk" verschijnen terwijl de die we niet markeren ze zullen dit doen in het contextuele menu dat op een traditionele manier wordt weergegeven.

Zes
Zes

We kunnen ook de pictogrammen kiezen die in de rechterhoek van de taakbalk verschijnen, verwijzend naar "Pen Menu", "Aanraaktoetsenbord" en "Virtual Touch Pad".

pictogrammen
pictogrammen

Daarnaast kunnen we de knoppen kiezen die op de "Taakbalk" naast het Windows-symbool verschijnen. Standaard komen de "Zoeken", de "Taakweergave" en de "Widgets". Als we niet geïnteresseerd zijn, kunnen we het tabblad verplaatsen zodat ze niet verschijnen zoals in "Chat".

Populair onderwerp