De Microsoft Store stelt zich open voor apps van derden en Amazon en Epic zijn de eersten die hiervan profiteren

Inhoudsopgave:

De Microsoft Store stelt zich open voor apps van derden en Amazon en Epic zijn de eersten die hiervan profiteren
De Microsoft Store stelt zich open voor apps van derden en Amazon en Epic zijn de eersten die hiervan profiteren
Anonim

Toen Windows 11 werd geïntroduceerd, lag een van de focus op de Microsoft App Store. Het Amerikaanse bedrijf wil de Microsoft Stores promoten. In de Windows 11 builds zien we hoe ze werken om hun functies te verbeteren en nu zetten ze ook een nieuwe stap door de app store open te stellen voor derden

Er is een nieuwe Microsoft Store, met een compleet nieuw ontwerp en meer functies, nu inclusief de mogelijkheid om winkels van derden te hosten. Een proces dat Microsoft heeft aangekondigd en dat is begonnen met de integratie van Amazon en Epic als leden van de Microsoft Store.

Epic en Amazon zijn de eersten die aankomen

Amazone
Amazone

Een belangrijke stap die vooral de gebruiker ten goede komt, die nu toegang heeft tot een completere Microsoft Store, aangezien de integratie van winkels van derden betekent dat hun applicaties ook beschikbaar zullen zijn in de Microsoft Store. Dit is het geval bij Amazon en Epic, de eerste twee die van dit voordeel profiteren

Het kopen van een van de applicaties van deze twee winkels in de Microsoft Store zal niet verschillen van wat het betekent om een applicatie te kopen die eerder aanwezig was in de applicatiewinkel van Redmond. Het proces zal hetzelfde zijn.

In het geval van Amazon was het iets wat verwacht werd, omdat het misschien de eerste stap is voor de komst van op Android gebaseerde applicaties in de Microsoft Store. In feite zal Amazon de leiding hebben over het leveren van Android-applicaties aan Windows 11.

apps
apps

Van zijn kant heeft Epic, in recent nieuws vanwege zijn conflict met Apple, in de Microsoft Store gevonden wat het Apple-bedrijf het heeft ontzegd: een app-winkel die openstaat voor derden met uw betalingsgateway.

De opening van de Microsoft Store voor andere bedrijven betekent dat elk bedrijf dat wil integreren, zijn eigen betaalmethoden kan behouden en in tegenstelling tot "andere platforms", Microsoft zal geen commissie ontvangen van de verkochte apps Alleen in het geval van games neemt Microsoft een commissie van 12%, minder dan bijvoorbeeld Apple.

Microsoft heeft een zware taak met de app store. Dwing de Microsoft Store af zodat gebruikers ervoor kiezen om vanaf daar te downloaden in plaats van vanaf een van de sites waarvan applicaties kunnen worden gedownload. Het integreren van andere winkels is een grote stap en nu moeten ze vooral bestellen in de Microsoft Store om het zoeken te vergemakkelijken en een echt aantrekkelijke winkel te hebben.

Populair onderwerp