Microsoft kondigt al het nieuws aan dat naar Skype zal komen: nieuw ontwerp en meer functies die voor iedereen beschikbaar zullen zijn

Inhoudsopgave:

Microsoft kondigt al het nieuws aan dat naar Skype zal komen: nieuw ontwerp en meer functies die voor iedereen beschikbaar zullen zijn
Microsoft kondigt al het nieuws aan dat naar Skype zal komen: nieuw ontwerp en meer functies die voor iedereen beschikbaar zullen zijn
Anonim

Microsoft blijft werken aan de ontwikkeling van zijn eigen applicaties en nu is Skype voorbestemd om verbeteringen en veranderingen te ontvangen Iets dat de aandacht trekt wanneer we in recente presentaties hebben gezien hoe Microsoft zich concentreerde op Teams als een app om videogesprekken te voeren.

Dit gezegd hebbende, heeft het bedrijf via de Skype Blog de verbeteringen en wijzigingen aangekondigd die binnenkort zouden moeten komen in de bekende tool voor videogesprekken en berichten. Nieuwe ontwerpen, meer thema's om het uiterlijk aan te passen, nieuwe functies … de lijst met wijzigingen is erg lang.

Een vernieuwd ontwerp

ramen
ramen

Eerst verwijzen ze naar een verandering in de manier waarop het raster is georganiseerd tijdens videogesprekken. Nieuwe thema's komen eraan en een vernieuwd ontwerp met de mogelijkheid om ons gezicht te verbergen in het videogesprek of dat het het hoofdscherm in beslag neemt.

ramen 2
ramen 2

Ze verbeteren ook livestreams, waar het raster nu verandert om de geminimaliseerde weergave van sommige gebruikers te voorkomen. Iedereen zal even zichtbaar zijn, zelfs degenen die geen video delen Dit vermijdt wat er vroeger gebeurde als iemand zijn scherm deelde of de Samen-modus activeerde, waardoor videovoorbeelden in de bovenste balk werden te klein.

In het geval van videogesprekken en degenen die alleen een audiosignaal gebruiken, kunnen ze ervoor kiezen om een achtergrondafbeelding te gebruiken, zodat in plaats daarvan geen leeg vak met een grijze achtergrond verschijnt.

Bezig met voorbereiden functiewijzigingen "Nu afspreken" o "Nu afspreken" Een hulpmiddel waarvan we dachten dat het gebruikers in staat stelde deel te nemen aan gesprekken zonder het registreren of installeren van de applicatie. Om het aantrekkelijker te maken, hebben uitnodigingslinks nu een nieuwe look met de naam en avatar van de beller.

Bovendien beweren ze de Skype-prestaties te hebben verbeterd en noemen ze een optimalisatie van "30% op desktop en meer dan 2.000% op Android". Ze kondigen ook aan dat Skype de bruikbaarheid zal verbeteren door compatibel te zijn met alle browsers ongeacht welk apparaat, platform of browser wordt gebruikt.

Mobiel
Mobiel

Bij gebruik van Skype op iOS of Android is het gebruik van de camera met de Office Lens-functie verbeterd, zodat u herinneringen kunt vastleggen, video's kunt maken of documenten, whiteboards kunt scannen, en visitekaartjes om gemakkelijk te delen.

twincam
twincam

Er is ook een functie genaamd "TwinCam", zodat we de telefoon kunnen gebruiken om, met alleen een QR-code, nog een oproep te maken die deelneemt aan het gesprek en een andere oproep geeft andere kijkhoek.

reacties
reacties

Reacties op oproepen zijn verbeterd met een nieuwe reactiekiezer waarmee je elke emotie kunt kiezen met een nieuwe zoekmachine, geordend op categoriegevoelige reacties, en toegevoegde items die zijn vastgezet om favoriete reacties met één klik te behouden.

Vertaler
Vertaler

Ook Skype Universal Translator, een geïntegreerde tool waarmee u met iedereen in elke taal kunt communiceren, via een vaste lijn of een videogesprek. Een re altime vertaler ingebouwd in Skype.

Deze verbeteringen zouden de komende maanden geleidelijk naar Skype moeten komen, dus we houden eventuele wijzigingen in de gaten.

Populair onderwerp