Microsoft kondigt aan dat de eerste generatie Surface Duo voor het einde van het jaar wordt geüpdatet naar Android 11

Inhoudsopgave:

Microsoft kondigt aan dat de eerste generatie Surface Duo voor het einde van het jaar wordt geüpdatet naar Android 11
Microsoft kondigt aan dat de eerste generatie Surface Duo voor het einde van het jaar wordt geüpdatet naar Android 11
Anonim

Twee dagen geleden kondigde Microsoft de Surface Duo 2 aan, samen met de rest van de Surface-modellen voor 2021/22. Een opvouwbare telefoon die de opvolger werd van een Surface Duo van de eerste generatie die op zijn tenen door de markt is gegaan en waaraan Microsoft een nieuwe impuls wil geven door hem te updaten naar Android 11

Onthoud dat de Surface Duo al Android 10 heeft, dus de logische stap is om naar de volgende versie van het besturingssysteem te springen. Het probleem is dat deze versie van Android arriveert wanneer Android 12 al op de markt is, dus Microsoft is weer te laat.

Android 11 voor dubbel scherm

Duo
Duo

Een probleem dat echter niet exclusief is voor Microsoft. Weinig fabrikanten updaten tijdig en minder telefoons van elk merk hebben het geluk Android-updates te ontvangen wanneer Google ze vrijgeeft. Nu is het Microsoft die een jaar later Android 11 aankondigt

In verklaringen van Microsoft-functionarissen aan The Verge wordt verzekerd dat Android 11 de eerste generatie Surface Duo "voor het einde van dit jaar" zal bereiken, dus de marge voor release de update is nog te groot.

Misschien is een deel van de schuld voor deze vertraging de aanpassing van Android 11 voor gebruik op twee schermen, omdat er nog maar weinig terminals op de markt zijn met deze kenmerken. En hoewel Microsoft drie jaar aan updates aankondigde, zou het niet verwonderlijk zijn dat de Surface Duo niet verder gaat dan Android 11.

SurfaceDuo
SurfaceDuo

Bovendien komt de komst van Android 11 als regen in mei voor de eigenaren van deze terminal, die klagen over bugs en problemen met multitasking en gebaren, een scherm dat wordt uitgeschakeld als de boekmodus wordt gebruikt, evenals fouten en crasht met de vingerafdruklezer.

Dat gezegd hebbende, met de komst van Android 11 is het te verwachten dat er interessante verbeteringen zullen komen aan een telefoon die zijn grootste concurrentie zal hebben in zijn opvolger, een model dat is nog geen releasedatum bevestigd en dat het ook met Android 11. zal aankomen

Het voordeel dat de eerste generatie van de Duo heeft, is dat de Surface Duo 2 een beperkt aantal landen zal bereiken (Verenigde Staten, Oostenrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Japan, Ierland, Zwitserland en het VK) met nog geen datum bevestigd tegen prijzen vanaf $ 1.499 voor de 128 GB-versie, 1.$ 599 voor de 256 GB en $ 1.799 voor de 512 GB. Terwijl de Surface Duo in Spanje voor 1.549 euro kan worden gekocht.

Populair onderwerp