Microsoft brengt Windows 11 Build 22000.194 ISO uit: u kunt nu een schone installatie uitvoeren met de nieuwste verbeteringen

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Windows 11 Build 22000.194 ISO uit: u kunt nu een schone installatie uitvoeren met de nieuwste verbeteringen
Microsoft brengt Windows 11 Build 22000.194 ISO uit: u kunt nu een schone installatie uitvoeren met de nieuwste verbeteringen
Anonim

Microsoft blijft de deadlines voor de komst van Windows 11 op 5 oktober 5] overhaasten (en als we twee dagen geleden zagen hoe Build 22463 op het Dev Channel arriveerde in het Windows Insider-programma, is het nu tijd om te praten over een nieuwe build komt als een ISO om schone installaties mogelijk te maken.

Microsoft heeft de release aangekondigd van Build 22000.194 in ISO-formaat na het passeren van Windows Update. Een build die bij het bètakanaal hoort en die een schone installatie mogelijk maakt met enkele van de meest recente functies van Windows 11, zoals concentratiesessies, de nieuwe bijsnijdtool, een vernieuwde rekenmachine…

Veranderingen en verbeteringen

ISO
ISO
 • Een probleem opgelost waarbij als je een contrastthema inschakelde en vervolgens uitschakelde, het artefacten zou veroorzaken in de titelbalken. Dit kan er in sommige gevallen voor zorgen dat de knoppen minimaliseren, maximaliseren en sluiten moeilijk te zien en te gebruiken zijn.
 • Een crash opgelost met bepaalde verbonden apparaten waardoor Bluetooth niet kon worden gebruikt.
 • Er is een probleem opgelost waardoor ondertitels niet werden weergegeven wanneer verwacht in bepaalde apps.
 • Verhelpt een probleem waardoor bepaalde pc's fouten rapporteerden tijdens stand-by.
 • Er is een probleem opgelost waarbij typen met bepaalde IME's van derden in het zoekvak onder "Instellingen" ertoe kan leiden dat het kandidaatvenster elders op het scherm wordt weergegeven of dat tekens die in het zoekvak zijn ingevoegd, niet worden weergegeven.
ISO
ISO
 • Er is een probleem opgelost waardoor PowerShell een oneindig aantal onderliggende mappen maakte Dit probleem treedt op wanneer u de opdracht PowerShell Move-Item gebruikt om een map naar een van de onderliggende mappen te verplaatsen elementen. Als gevolg hiervan raakt het volume vol en reageert het systeem niet meer.
 • Deze build bevat een wijziging die ervoor zorgt dat de toepassing van Windows 11-systeemvereisten op virtuele machines (VM's) hetzelfde zijn als voor fysieke pc's. Eerder gemaakte VM's met Insider Preview-builds worden mogelijk niet bijgewerkt naar de nieuwste preview-builds. Op Hyper-V moeten virtuele machines worden gemaakt als een virtuele machine van de tweede generatie. Het draaien van Windows 11 in virtuele machines op andere virtualisatieproducten van leveranciers zoals VMware en Oracle blijft werken zolang aan de hardwarevereisten wordt voldaan. Voor meer details over de systeemvereisten van Windows 11.

Bekende problemen

 • Ze onderzoeken rapporten van Insiders in het Beta-kanaal waarin ze na het upgraden naar Windows 11 de nieuwe taakbalk niet zien en het Start-menu niet werkt. Om dit op te lossen kunt u naar Windows Update gaan en vervolgens Geschiedenis bijwerken, de laatste cumulatieve update voor Windows verwijderen en deze opnieuw installeren om te controleren op updates.
 • Werk aan een oplossing voor een probleem waardoor sommige Surface Pro X's fouten controleren met een WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR.
 • Met de "Taakbalk" kunt u in sommige gevallen mogelijk geen tekst invoeren wanneer u Zoeken vanaf Start of de taakbalk gebruikt. Als u het probleem ondervindt, drukt u op WIN + R op uw toetsenbord om het dialoogvenster Uitvoeren te openen en sluit u het vervolgens.
 • Systeem en Windows Terminal ontbreken in de taakbalk wanneer u met de rechtermuisknop op de Start-knop klikt (WIN + X).
 • De taakbalk flikkert soms bij het wijzigen van invoermethoden.
 • Nadat u op het zoekpictogram op de taakbalk heeft geklikt, het zoekpaneel mogelijk niet geopend. Als dit gebeurt, moet u het proces "Windows Verkenner" opnieuw starten en het zoekvenster opnieuw openen.
 • Het zoekpaneel kan zwart lijken en geen inhoud weergeven onder het zoekvak.
 • Het widgetbord kan leeg lijken. Om het probleem op te lossen moet u uitloggen en weer inloggen.
 • Widgets kunnen op externe monitors in de verkeerde grootte worden weergegeven. In dit geval kunt u de widgets starten door de sneltoets of WIN + W eerst op het echte pc-scherm te starten en ze vervolgens op de secundaire monitoren te starten.
 • Werken om de relevantie van zoekopdrachten in de Store te verbeteren.
 • In Windows Sandbox start de taalinvoerschakelaar niet nadat u op het schakelaarpictogram op de taakbalk hebt geklikt. Als tijdelijke oplossing kunnen gebruikers hun invoertaal wijzigen via een van de volgende hardwaresneltoetsen: "Image" + Shift, Ctrl + Shift of Win + Space (de derde optie is alleen beschikbaar als Sandbox op volledig scherm staat).
 • In Windows Sandbox wordt het IME-contextmenu niet gestart nadat u op het IME-pictogram op de taakbalk hebt geklikt. Als tijdelijke oplossing hebben gebruikers toegang tot de functies van het IME-contextmenu met een van de volgende methoden:
 • Toegang tot IME-instellingen via Instellingen> Tijd en taal> Taal en regio> (bijvoorbeeld Japans) dot> Taalopties> (bijvoorbeeld Microsoft IME) dot> Toetsenbordopties.
 • Optioneel kunt u ook de IME-werkbalk inschakelen, een alternatieve gebruikersinterface, om snel specifieke IME-functies op te roepen. Ga verder van boven naar Toetsenbordopties> Uiterlijk> Gebruik IME Toolbar.
 • De unieke set hardware-sneltoetsen gebruiken die zijn gekoppeld aan elke IME-ondersteunde taal.

Nu beschikbaar via Windows Update, voordat u een Windows ISO downloadt u moet weten welke editie van Windows u nodig heeft, die u kunt controleren op de instellingenpagina onder licht veranderende paden, afhankelijk van of u Windows 10 of Windows 11. gebruikt

De ISO kan worden gedownload via deze link. Daarnaast is het raadzaam om alle randapparatuur los te koppelen, behalve de muis, het toetsenbord en de router, en is het raadzaam om antivirusprogramma's van derden tijdelijk uit te schakelen. Bovendien is dit proces "omslachtiger" dan updaten via Windows Update, omdat het meer tijd kost en Windows 11 opnieuw moet opstarten alsof u het helemaal opnieuw installeert

Populair onderwerp