Mogelijke specificaties van Microsoft's nieuwe Surface Duo zijn uren voor de lancering uitgelekt

Inhoudsopgave:

Mogelijke specificaties van Microsoft's nieuwe Surface Duo zijn uren voor de lancering uitgelekt
Mogelijke specificaties van Microsoft's nieuwe Surface Duo zijn uren voor de lancering uitgelekt
Anonim

Aanstaande 22 september, morgen, zullen we zien hoe Microsoft nieuwe hardware presenteert. Geruchten wijzen op een nieuwe Surface Pro, een vernieuwde Surface Go of een tweede generatie Surface Duo. En na de hints zijn er nu nieuwe functies uitgelekt van een apparaat dat we morgen vrijwel zeker zullen zien.

Een van de hoofdrolspelers van morgen zal vrijwel zeker de Microsoft Surface Duo 2 zijn, de nieuwe versie van de mobiele telefoon met een niet flexibel opvouwbaar scherm, van Microsoft. En als de eerste arriveerde met een zeer redelijke hardware, lijkt het in dit geval dat ze hun lesje hebben geleerd en zijn opgevoerd door het beste van het beste toe te voegen

Hardware, nu ja, tot par

Duo
Duo

De Surface Duo is geen massatoestel, moet gezegd worden, maar dat wil niet zeggen dat het geen meer dan interessante mobiel is. Vooral met de specificaties die de FCC ons heeft laten zien, de Amerikaanse regelgevende instantie, die een aantal van zijn kenmerken heeft gecertificeerd

Volgens de gegevens die zijn verschenen, wordt de nieuwe Surface Duo geleverd met draadloos opladen, multi-band 5G en UWB-ondersteuning. Gegevens die worden toegevoegd aan WiFi 6-connectiviteit, een verbinding die steeds belangrijker wordt in onze huizen of de mogelijkheid om een huidige processor te gebruiken.

Dit model zou, volgens deze gegevens, inzetten op de opname van UWB-technologie (ultra-wide band-technologie), een communicatietechnologie op korte afstand die een groot deel van de van het radiospectrum en dat zien we bijvoorbeeld in Apple's AirTags. Door deze verbetering kan zowel binnen als buiten een nauwkeurige locatie worden geboden op afstanden van minder dan 10 centimeter.

Bovendien wordt vermeld dat dit model "Wireless Power Transfer" ondersteunt, wat zich verta alt naar ondersteuning voor draadloos opladen of omgekeerd draadloos opladen.

Microsoft wil dat deze versie niet aankomt met verouderde en ondermaatse hardware, zoals gebeurde met de originele Surface Duo, die last had van een buitensporige periode tussen de presentatie en de aankomst op de markt. In die zin wijzen andere aanwijzingen op het gebruik van een Snapdragon 888-processor, van Qualcomm

Over een paar uur zullen we te weten komen wanneer Microsoft zijn nieuwe productcatalogus presenteert en pas dan weten we of er een nieuwe Surface Duo bij zit.

Populair onderwerp