Office 2021 komt op 5 oktober aan bij Windows 11 als alternatief voor Office 365 en het abonnementssysteem

Inhoudsopgave:

Office 2021 komt op 5 oktober aan bij Windows 11 als alternatief voor Office 365 en het abonnementssysteem
Office 2021 komt op 5 oktober aan bij Windows 11 als alternatief voor Office 365 en het abonnementssysteem
Anonim

We hebben de releasedatum voor Windows 11 al. Het zal aankomen op 5 oktober en nu weten we ook dat een ander van de iconische producten van het bedrijf, de Office 2021-kantoorsuite, het zal dezelfde dag aankomen om de versie te vervangen die we tot nu toe hebben gebruikt, Office 2019.

Een lang wachten waar Microsoft een einde aan heeft gemaakt door aan te kondigen dat Office 2021 op de markt zal komen samen met de komst van Windows 11. Een Office dat wordt voorgesteld als het alternatief voor degenen die geen abonnement willen betalen met Office 365.

Voor degenen die geen abonnementen willen

Donker
Donker

Donkere modus, nu echt

Microsoft doet deze aankondiging enige tijd na de komst van Office 2021 LTSC, een acroniem voor Long-Term Servicing Channel. Deze versie van Office is de versie met het hoogste implementatieniveau in de bedrijfsomgeving en de versie voor alle gebruikers neemt veel van de tools over die de LTSC-versie biedt

Terwijl we wachten om enkele van deze versies te kunnen testen, is een interessant detail dat het lijkt dat Microsoft Office 2021 zal publiceren in 32- en 64-bits versies In de afgelopen maanden het had wat geruchten de ronde gedaan over de mogelijkheid dat uiteindelijk alleen de 64-bits versie zou komen, maar de waarheid is dat er, verrassend genoeg, nog steeds nogal wat 32-bits systemen in gebruik zijn, zowel in de huishoudelijke als professionele omgeving. Het sluiten van de deuren van het nieuwe Office voor deze systemen zou dus kunnen betekenen dat veel gebruikers van de Microsoft-suite zonder service blijven.

We zullen geen cloudgebaseerde functies van Office 2021 zien of functies die zijn verbeterd door het gebruik van kunstmatige intelligentie, die zijn gereserveerd voor Office 365 en de betaling van een abonnement. Dit terzijde latend, zullen we enkele verbeteringen zien.

Line Focus arriveert, een modus die is ontworpen om afleiding te elimineren bij het navigeren door een Word-document. Er is nu ook een verbeterde donkere modus of de XZOEKEN-functie, die het zoeken in Excel-spreadsheets moet vergemakkelijken. Dit zijn de nieuwe functies die we zullen zien:

  • Focuslijn in Word om afleiding te vermijden, vergelijkbaar met een leesmodus.
  • XLOOKUP-functie: helpt bij het vinden van items in een tabel of bereik per rij in een Excel-spreadsheet.
  • Dynamic array-ondersteuning: nieuwe functies in Excel die dynamische arrays gebruiken.
  • Donkere modus: alle Office-apps bieden ondersteuning voor de donkere modus.

Voor nu zijn er geen details meer, maar de verwachting is dat er zowel 32-bits als 64-bits versies van Office zullen komen met als doel de Office-suite compatibel te maken met het grootst mogelijke aantal teams.

Populair onderwerp