Microsoft lanceert Windows 11 Build 22000.194 in het bètakanaal: de vernieuwde Clock-apps met Focus Sessions en Clippings komen eraan

Inhoudsopgave:

Microsoft lanceert Windows 11 Build 22000.194 in het bètakanaal: de vernieuwde Clock-apps met Focus Sessions en Clippings komen eraan
Microsoft lanceert Windows 11 Build 22000.194 in het bètakanaal: de vernieuwde Clock-apps met Focus Sessions en Clippings komen eraan
Anonim

Als Microsoft uren geleden Build 22458 van Windows 11 binnen het Dev Channel heeft uitgebracht, profiteren nu degenen die deel uitmaken van het Beta Channel van het Insider-programma door Build 22000.194 te kunnen downloaden. ter voorbereiding op de release van Windows 11 op 5 oktober.

Build 22000.194 komt met een reeks verbeteringen en bugfixes en samen met deze veranderingen komen enkele van de nieuwe functies die al door het Dev Channel zijn gegaan, in het geval van de vernieuwde apps "Snipping Tool" of "Clock" met de functie Focus Sessions.

Nieuwe toepassingen

Windows 11
Windows 11

Onder de nieuwe applicaties die binnenkomen, zijn de nieuwe Snipping Tool, de Clock en de al genoemde focussessies of concentratiesessies. De rest van de correcties zijn deze die we nu zien:

  • Er is een probleem opgelost waarbij als je een contrastthema inschakelde en vervolgens uitschakelde, dit artefacten in de titelbalken veroorzaakte, waardoor in sommige gevallen de knoppen voor minimaliseren/maximaliseren/sluiten moeilijk te zien en te gebruiken zouden zijn.
  • Repareer een crash met bepaalde apparaten verbonden die ertoe kunnen leiden dat Bluetooth niet kan worden gebruikt.
  • Er is een probleem opgelost waardoor ondertitels niet werden weergegeven wanneer verwacht in bepaalde applicaties, met name Japanse ondertitels.
  • Verhelpt een probleem waardoor sommige pc's tijdens stand-by op fouten moesten controleren.
  • Er is een probleem opgelost bij het typen met bepaalde IME's van derden in het zoekvak in Instellingen waardoor het kandidaatvenster ergens anders op het scherm kon worden weergegeven (niet gekoppeld aan het zoekvak) en/of dat de tekens die in het zoekvak wordt niet weergegeven.
  • Een probleem oplossen waardoor PowerShell een oneindig aantal onderliggende mappen aanmaakte Dit probleem treedt op wanneer u de PowerShell Move-Item-opdracht gebruikt om een map naar een van de secundaire elementen. Als gevolg hiervan raakt het volume vol en reageert het systeem niet meer.
  • Deze build bevat een wijziging die ervoor zorgt dat de toepassing van Windows 11-systeemvereisten op virtuele machines (VM's) hetzelfde zijn als voor fysieke pc's. Eerder gemaakte VM's met Insider Preview-builds worden mogelijk niet bijgewerkt naar de nieuwstePreview-builds. Op Hyper-V moeten virtuele machines worden gemaakt als een virtuele machine van de generatie 2. Voor meer informatie over de systeemvereisten van Windows 11.

Op hun beurt blijven er een aantal problemen over, met name een taakbalk die naar één kant verschoven lijkt als deze zich in de gecentreerde modus bevindt.

Als je deel uitmaakt van het bètakanaal binnen het Insider-programma met Windows 11, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update".

Populair onderwerp