De PowerToys release in de experimentele versie 0.46 de optie om videogesprekken te dempen

Inhoudsopgave:

De PowerToys release in de experimentele versie 0.46 de optie om videogesprekken te dempen
De PowerToys release in de experimentele versie 0.46 de optie om videogesprekken te dempen
Anonim

Een paar dagen geleden zagen we hoe de PowerToys werden geüpdatet naar versie 0.45, met een aantrekkelijke interface die beter was geïntegreerd in Windows 11. Nu zijn de populaire tools bijgewerkt naar versie 0.46 met de mogelijkheid om videogesprekken dempen

De PowerToys hebben al een nieuwe versie, 0.46, in een experimentele fase die, zoals gebruikelijk, kan worden gedownload van Github. Een versie die samen met de gebruikelijke fixes en verbeteringen de optie introduceert om videogesprekken van de webcam te dempen.

Demp videogesprekken met één klik

macht speelgoed
macht speelgoed

Omdat ze een experimentele versie zijn, worden ze niet bijgewerkt vanuit de applicatie zelf, maar moeten ze handmatig worden gedownload via deze link. Van alle verbeteringen is de optie toegevoegd zodat een videogesprek kan worden gedempt, iets dat ook microfoon en camera dempen, alleen microfoon of alleen webcam Dit zijn de rest van de verbeteringen:

 • Vaste werkbalk rechtsboven verticaal scrollen zodat gebruikers andere applicatievensters kunnen sluiten.
 • Fixed compatibiliteitsproblemen voor bepaalde systemen bij het compileren vanaf de broncode.
 • Vaste toolbox nog steeds aanwezig op het scherm.
 • Probleem opgelost waardoor microfoon dempen bij het verplaatsen van de werkbalk.
 • De schakelaar "Videoconferentie dempen" toegevoegd aan het venster "Welkom bij PowerToys".

Bekende problemen

 • Bij sommige webcams is er een incompatibiliteit met Teams en wordt de overlay-afbeelding niet weergegeven, maar wordt een beschadigd frame weergegeven. Als je camera deze eigenaardigheid heeft, laat ons het model dan weten via [Main Tracking Issue
 • In het app-voorbeeld (Teams, Meet, etc.) kan de overlay-afbeelding horizontaal worden omgedraaid, maar dat wordt verwacht, de afbeelding wordt correct weergegeven voor de andere mensen in het gesprek.
 • Om VCM in/uit te schakelen, moet PowerToys worden uitgevoerd als beheerder
 • Voor wijzigingen in sommige VCM-instellingen moet de app opnieuw worden gestart om de nieuwe waarden op te pikken, zoals een nieuwe afbeeldingsoverlay.
 • In sommige gevallen kan de overlay-afbeelding verticaal gespiegeld worden weergegeven (de oplossing is om de afbeelding te bewerken en om te draaien voordat u deze selecteert).
 • Als de PowerToys Video Conference Mute-webcam niet verschijnt in de toepassing voor videoconferenties, probeer dan de toepassing opnieuw op te starten, en als het nog steeds niet verschijnt, probeer dan Windows opnieuw op te starten.

Populair onderwerp