Windows 11 Beta Channel Insiders ontvangen build 22000.184 in afwachting van verbeteringen die met oktober-release komen

Inhoudsopgave:

Windows 11 Beta Channel Insiders ontvangen build 22000.184 in afwachting van verbeteringen die met oktober-release komen
Windows 11 Beta Channel Insiders ontvangen build 22000.184 in afwachting van verbeteringen die met oktober-release komen
Anonim

Als we een tijdje geleden zagen hoe Microsoft de release van Build 22454.1000 voor Windows 11 op het Dev Channel aankondigde, is het nu tijd om de andere tak aan te pakken die het modernste besturingssysteem van Microsoft al heeft met de Build-release 22000.184.

Bij deze gelegenheid profiteren allen die deel uitmaken van het bètakanaal van het Insider-programma ervan. Een compilatie die zich richt op correcties en verbeteringen die zullen aankomen met de lancering van Windows 11 die we op 5 oktober zullen zien, dus we worden geconfronteerd met een stabielere build dan hierboven vermeld. Een build inclusief verbeteringen, fixes en ook enkele onopgeloste problemen

Correcties

Bouwen
Bouwen
 • Er is een probleem opgelost waarbij de nieuwe informatie voor meer informatie in OOBE over Windows Hello niet werd vertaald voor andere talen dan Engels.
 • Er is een probleem opgelost waarbij een klein aantal talen vertalingen miste in de gebruikersinterface op Windows 11.

Bekende problemen

 • Rapporten van Insiders onderzoeken in het bètakanaal waar na het upgraden naar Windows 11 de nieuwe taakbalk niet zien en het Start-menu niet werkt Om dit op te lossen, Als je last hebt, ga dan naar Windows Update > Updategeschiedenis, verwijder de laatste cumulatieve update voor Windows en installeer deze opnieuw om op updates te controleren.
 • Werk aan een oplossing voor een probleem waardoor sommige Surface Pro X's fouten controleren met een WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR.
 • In sommige gevallen kan het zijn dat u geen tekst kunt invoeren wanneer u Zoeken vanaf Start of de taakbalk gebruikt. Als u het probleem ondervindt, drukt u op WIN + R op uw toetsenbord om het dialoogvenster Uitvoeren te openen en sluit u het vervolgens.
 • Ontbrekend Windows-systeem en terminal bij rechtsklikken op de Start-knop (WIN + X).
 • De taakbalk flikkert soms bij het wijzigen van invoermethoden.
 • Nadat u op het zoekpictogram op de taakbalk heeft geklikt, het zoekpaneel mogelijk niet geopend. Als dit gebeurt, start u het proces "Windows Verkenner" opnieuw en opent u het zoekvenster opnieuw.
 • Het zoekpaneel kan zwart lijken en geen inhoud weergeven onder het zoekvak.
 • Het widgetbord kan leeg lijken. Om het probleem op te lossen, kunt u zich afmelden en weer aanmelden.
 • Widgets worden mogelijk in de verkeerde grootte weergegeven op externe monitoren Als u dit probleem tegenkomt, kunt u de widgets starten met de sneltoets of WIN + W op uw echte pc-scherm eerst en start ze vervolgens op de secundaire monitoren.
 • We werken aan relevantie van de zoekresultaten in de Microsoft Store.
 • In Windows Sandbox start de taalinvoerschakelaar niet nadat op het schakelaarpictogram op de taakbalk is geklikt. Als tijdelijke oplossing kunnen gebruikers hun invoertaal wijzigen via een van de volgende hardwaresneltoetsen: "Image" + Shift, Ctrl + Shift of Win + Space (de derde optie is alleen beschikbaar als Sandbox op volledig scherm staat).
 • In Windows Sandbox wordt het IME-contextmenu niet gestart nadat u op het IME-pictogram op de taakbalk hebt geklikt. Als tijdelijke oplossing hebben gebruikers toegang tot de functies van het IME-contextmenu met een van de volgende methoden:
 • 1 Toegang tot IME-instellingen via Instellingen> Tijd en taal> Taal en regio> (bijvoorbeeld Japans) dot> Taalopties> (bijvoorbeeld Microsoft IME) dot> Toetsenbordopties.
 • 2 Optioneel kunt u ook de IME-werkbalk inschakelen, een alternatieve gebruikersinterface, om snel specifieke IME-functies op te roepen. Ga verder van boven naar Toetsenbordopties> Uiterlijk> Gebruik IME Toolbar.
 • 3 Met behulp van de unieke set hardware-sneltoetsen die zijn gekoppeld aan elke IME-ondersteunde taal. (Zie: Japanse IME-snelkoppelingen, traditionele Chinese IME-snelkoppelingen).

Als je deel uitmaakt van het bètakanaal binnen het Insider-programma met Windows 11, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update".

Populair onderwerp