Microsoft kondigt een evenement aan voor 22 september en alles wijst op nieuwe Surface-apparaten

Inhoudsopgave:

Microsoft kondigt een evenement aan voor 22 september en alles wijst op nieuwe Surface-apparaten
Microsoft kondigt een evenement aan voor 22 september en alles wijst op nieuwe Surface-apparaten
Anonim

Een paar uur geleden zagen we hoe ze hadden gelekt waar alles naar wijst, ze zijn de benchmarks van een nieuwe Surface, de Surface Go 3. Een beweging die wees op de binnenkorting van nieuwe apparatuur door Microsoft en dat heeft het bedrijf uiteindelijk zelf aangekondigd.

Microsoft kondigt aan dat op 22 september een evenement met alle punten zal houden, waarbij nieuwe hardware wordt aangekondigd. Alles wijst erop dat we nieuwe Surfaces zullen zien, maar door de korte aankondiging via het Twitter-account kan er verder weinig duidelijk worden gemaakt.

Oppervlak in zicht

Het evenement zal plaatsvinden, zoals we al zeiden, op 22 september om 11.00 uur ET, wat in Spanje 17.00 uur is. En afgaand op de afbeelding die op Twitter wordt gebruikt, weten we alleen dat we de nieuwe Surface kennen, maar niet welke modellen in het assortiment het licht kunnen zien.

We hebben geruchten gezien over een tablet-naar-computer convertible en een nieuwe dual-screen mobiele telefoon erfgenaam van de Surface Duo, maar verder weten we tot nu toe weinig.

De Surface Go 2 kan een vernieuwing ondergaan, iets logisch voor een apparaat dat al een jaar op de markt is Hetzelfde gebeurt met de Surface Duo, een recente product maar enige tijd geleden aangekondigd Ja… en dat het kwam met componenten die te verouderd waren, waardoor de komst van een opvolger iets te verwachten was.

Andere lekken geven aan dat Microsoft een Surface Book 4 in de oven heeft, een nieuw apparaat om te concurreren met de iPad Pro en zijn Magic Keyboard dankzij een verwijderbaar scherm om hem te draaien in een tablet.

Voor nu is alles een aanname en er is geen andere keuze dan te wachten tot de 22e om erachter te komen met officiële informatie van het bedrijf. Nieuwe hardware om de komst van de nieuwe Windows 11. te begeleiden

Populair onderwerp