Microsoft brengt Build 19043.1202 voor Windows 10 uit in preview met bugfixes en prestatieverbeteringen

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Build 19043.1202 voor Windows 10 uit in preview met bugfixes en prestatieverbeteringen
Microsoft brengt Build 19043.1202 voor Windows 10 uit in preview met bugfixes en prestatieverbeteringen
Anonim

Hoewel de hoofdrol tegenwoordig Windows 11 is, laat Microsoft zijn huidige besturingssysteem niet los en kondigde een paar uur geleden de lancering aan van een nieuwe compilatie bedoeld voor gebruikers die deel uitmaken van het Insider-programma voor Windows in de Preview kanaal. Dit is build 19043.1202 voor Windows 10 21H1.

Een build die zich voornamelijk richt op bugfixes en alle verbeteringen bevat die al bij build 19043.1200 zijn geleverd. Correcties in Windows Update, oplossen van fouten met betrekking tot afbeeldingen in SDR, problemen met USB-audio… Dit is de volledige lijst met verbeteringen.

Verbeteringen en reparaties

ramen
ramen
 • Er is een probleem opgelost waardoor de instellingenpagina van Windows Update niet meer reageerde na het downloaden van een optionele update.
 • Er is een probleem opgelost dat verhinderde dat gebruikers activeringsfouten van Distributed Component Object Model (DCOM) konden volgen.
 • Een threading-probleem opgelost waardoor de Windows Remote Management (WinRM)-service niet meer werkte bij hoge belasting.
 • Er is een probleem opgelost waardoor het hostproces van de Windows Management Instrumentation (WMI)-provider niet meer werkte. Dit gebeurt als gevolg van een onverwerkte toegangsschending die optreedt wanneer de gewenste statusconfiguratie (DSC) wordt gebruikt.
 • Een probleem opgelost waardoor bestandsmigratie tussen Distributed File System (DFS)-paden die op verschillende volumes zijn opgeslagen, mislukte. Dit probleem treedt op wanneer u de migratie implementeert met PowerShell-scripts die de opdracht Move-Item gebruiken.
 • Er is een probleem opgelost waardoor u niet naar een WMI-repository kon schrijven nadat er een laag geheugen was opgetreden.
 • Er is een probleem opgelost waarbij de helderheid van content met standaard dynamisch bereik (SDR) op HDR-monitoren (High Dynamic Range) opnieuw wordt ingesteld. Dit gebeurt nadat u het systeem opnieuw heeft opgestart of op afstand opnieuw verbinding met het systeem hebt gemaakt.
 • Er is een probleem opgelost waarbij een externe monitor een zwart scherm kon weergeven na de slaapstand. Dit probleem kan optreden wanneer de externe monitor is aangesloten op een dockingstation via een bepaalde hardware-interface.
 • Een geheugenlek opgelost dat optreedt bij het gebruik van geneste klassen binnen VBScript.
 • Er is een probleem opgelost waardoor je tijdens het Out of Box Experience (OOBE)-proces geen woorden in het gebruikersnaamvak kon typen. Dit probleem treedt op wanneer u de Chinese Input Method Editor (IME) gebruikt.
 • Een probleem opgelost waardoor apps die een shim gebruikten niet meer werkten. Dit probleem doet zich voor op apparaten waarop edgegdi.dll niet is geïnstalleerd. De foutmelding is "De uitvoering van de code kan niet doorgaan omdat edgegdi.dll niet is gevonden".
 • Verhelpt een probleem waardoor je een app die niet-themavensters gebruikt, niet kon minimaliseren.
 • Verhelpt een probleem dat ertoe kan leiden dat uw apparaat niet meer werkt tijdens een aanraakgebaar. Dit probleem treedt op als u tijdens het gebaar meer vingers in contact brengt met het touchpad of scherm.
 • Er is een probleem opgelost met het wijzigen van het formaat van afbeeldingen dat flikkeringen en resterende lijnartefacten kon veroorzaken.
 • Verhelpt een probleem bij het kopiëren en plakken van een tekstvak in apps van Office 365. De IME voorkomt dat u tekst in het tekstvak invoegt.
 • Een probleem opgelost waardoor USB-audioheadsets niet werkten op laptops die USB-audiodownload ondersteunen.
 • Er is een probleem opgelost dat verhindert dat regels voor code-integriteit correct werken bij het opgeven van regels voor pakketfamilienamen in een code-integriteitsbeleid. Dit probleem treedt op vanwege een onjuiste verwerking van hoofdlettergevoelige namen.
 • Er is een probleem opgelost waardoor de ShellHWDetection-service niet kan starten op een Privileged Access Workstation (PAW)-apparaat en waardoor u BitLocker-stationsversleuteling niet kunt beheren.
 • Er is een probleem opgelost in Windows Defender Exploit Protection dat verhindert dat sommige Microsoft Office-toepassingen werken op machines met bepaalde processors.
 • Er is een probleem opgelost waardoor de IME-werkbalk werd weergegeven, zelfs als de externe app was gesloten.
 • Een probleem opgelost dat kon optreden bij het instellen van het beleid, "Verwijder gebruikersprofielen ouder dan een bepaald aantal dagen bij het opnieuw opstarten van het systeem."Als een gebruiker langer is ingelogd dan de in het beleid gespecificeerde tijd, kan het apparaat tijdens het opstarten onverwacht profielen verwijderen.
 • Microsoft heeft een probleem opgelost met de Microsoft OneDrive-synchronisatie-instelling "Altijd op dit apparaat bewaren". Instellingen worden onverwacht teruggezet naar "Alleen bekende mappen" na installatie van Windows Updates.
 • Microsoft lost een probleem op dat een onjuist Furigana-resultaat geeft wanneer een gebruiker de Japanse reconversie annuleert.
 • Er is een zeldzame aandoening verholpen die ervoor zorgde dat Bluetooth-headsets geen verbinding konden maken met het Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) voor het afspelen van muziek en ervoor zorgde dat de headset alleen werkte voor spraakoproepen.
 • Beleid "Doelproductversie" toegevoegd. Hiermee kunnen beheerders het Windows-product specificeren waarnaar ze willen dat apparaten migreren naar of waar ze bij willen blijven (bijvoorbeeld Windows 10 of Windows 11).
 • Het standaard aantal vermeldingen in de zoekcache van de lokale beveiligingsinstantie (LSA) is verhoogd om de zoekprestaties in scenario's met een hoog zoekvolume te verbeteren.
 • Er is een probleem opgelost waarbij dubbele ingebouwde lokale accounts, zoals een beheerders- of gastaccount, konden worden aangemaakt tijdens een interne upgrade. Dit probleem treedt op als u die accounts eerder hebt hernoemd. Als gevolg hiervan wordt de MMC-module Lokale gebruikers en groepen (msc) na de upgrade leeg weergegeven zonder accounts. Deze update verwijdert dubbele accounts uit de lokale Security Accounts Manager (SAM)-database op getroffen computers. Als het systeem dubbele accounts heeft gedetecteerd en verwijderd, registreert het een Directory-Services-SAM-gebeurtenis, met ID 16986, in het systeemgebeurtenislogboek.
verbeteringen
verbeteringen
 • Er is een probleem opgelost waardoor overdrachtsvalidaties konden mislukken met de fout "HRESULT E_FAIL werd geretourneerd door een COM-componentaanroep". Dit probleem treedt op wanneer u Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012 als bronnen gebruikt.
 • Er is een probleem opgelost waardoor een systeem kon crashen nadat een deduplicatiefilter corruptie op een reparsepunt had gedetecteerd. Dit probleem treedt op als gevolg van wijzigingen in het stuurprogramma voor deduplicatie die in een eerdere update zijn geïntroduceerd.
 • Er is een probleem opgelost met het gebruik van de robocopy-opdracht met de back-upoptie (/B) om gegevensverlies te herstellen. Dit probleem treedt op wanneer de bronlocatie gelaagde bestanden van Azure File Sync of gelaagde bestanden in de cloud bevat.
 • Er zijn meer dan 1.400 nieuwe MDM-beleidsregels (Mobile Device Management) ingeschakeld. Hiermee kunt u beleid configureren dat ook compatibel is met groepsbeleid. Dit nieuwe MDM-beleid omvat beleid voor beheersjablonen (ADMX), zoals App Compat, Event Forwarding, Service en Task Scheduler. Vanaf september 2021 kunt u de configuratiecatalogus van Microsoft Endpoint Manager (MEM) gebruiken om dit nieuwe MDM-beleid te configureren.

Als je deel uitmaakt van het Release Preview Channel binnen het Insider-programma, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update & Beveiliging > Windows Update".

Populair onderwerp