Dit zijn de acht klassieke Windows-functies die verloren zijn gegaan bij het overstappen van Windows 10 naar Windows 11

Inhoudsopgave:

Dit zijn de acht klassieke Windows-functies die verloren zijn gegaan bij het overstappen van Windows 10 naar Windows 11
Dit zijn de acht klassieke Windows-functies die verloren zijn gegaan bij het overstappen van Windows 10 naar Windows 11
Anonim

De komst van Windows 11 was een hele gebeurtenis, vooral omdat we een paar weken geleden allemaal de 21H2-tak associeerden met een nieuwe update voor Windows 10. Een Windows 11 die arriveert met een groot aantal veranderingen, zowel positieve als anderen niet zozeer, voornamelijk vanwege de afwezigheid die gebruikers missen

En het is dat we in Windows 11, samen met nieuwe functies, afwezigheden vinden in de vorm van functionaliteiten die tot nu toe algemeen werden gebruikt of op zijn minst vrij goed bekend waren. We weten niet of Microsoft ze in toekomstige updates zal terugbrengen naar Windows 11, maar voor het geval dat we enkele van deze afwezigheden gaan bekijken, functies die sommige gebruikers zijn begonnen op te sommen in een Reddit-thread.

Vermist in de sprong van 10 naar 11

Rand 2
Rand 2

Windows 11 is nog geen veelgebruikte versie van het besturingssysteem van Microsoft. Allereerst omdat, hoewel het heel goed werkt, dit een versie is die nog in ontwikkeling is, laten we het niet vergeten.

Hoe goed het ook werkt, Windows 11 is een bètaversie die ook zeer specifieke hardware vereist om te werken. Dat is de reden waarom deze afwezigheden, die we nu zullen bespreken, onopgemerkt zijn gebleven door niet zoveel gebruikers te beïnvloeden.

  • Verloor de mogelijkheid om een bestand te openen door het naar de taakbalk te slepen met een van de applicaties eraan vastgemaakt.
  • De mogelijkheid om de taakbalk naar een andere kant van het scherm te verplaatsen, aangezien deze nu onderaan vast moet blijven. We kunnen niet naar de zijkanten of bovenkant gaan.
  • We kunnen alleen vensters van dezelfde applicatie combineren als de taakbalk vol is.
  • Maak het gemakkelijker om te ordenen in het Startmenu door mappen te hebben.
  • De mogelijkheid om permanent het gedeelte "Aanbevolen" uit het Windows Start-menu te verwijderen, zodat al die witte ruimte kan worden gereserveerd voor vastgezette apps.
  • De manier om te bepalen welke standaardtoepassing moet worden gebruikt, een ander proces in Windows 11. In plaats van de webbrowser te wijzigen, moeten we bijvoorbeeld element per element wijzigen, welke toepassingen worden uitgevoerd om de. HTM-,. HTML-bestanden, het HTTPS-protocol, de HTTP, enz. te openen.
  • Ondersteuning van offline accounts (d.w.z. niet gekoppeld aan een Outlook.com-account) in Windows 11 Home.
  • Toegang tot de lijst met verbindingen met Bluetooth-apparaten alleen door op Windows + K te drukken (het pad naar deze functie in Windows 11 is veel kronkeliger).

Voor nu zijn dit enkele van de meest opvallende kenmerken die nog steeds ontbreken in de sprong van Windows 10 naar Windows 11. Zal Microsoft dit rechtzetten met de release van de definitieve versie van Windows 11? Voor nu weten we het niet en de kans dat we dat zien verschilt nogal van geval tot geval, dus we hebben geen andere keuze dan geduldig te wachten.

Populair onderwerp