Windows 11 build-fouten zullen toenemen wanneer het testen van de 22H2-tak begint en Microsoft waarschuwt al

Inhoudsopgave:

Windows 11 build-fouten zullen toenemen wanneer het testen van de 22H2-tak begint en Microsoft waarschuwt al
Windows 11 build-fouten zullen toenemen wanneer het testen van de 22H2-tak begint en Microsoft waarschuwt al
Anonim

Microsoft lanceerde Windows 11 aan het begin van de zomer, het nieuwe besturingssysteem van het bedrijf dat al kan worden getest in de ontwikkelingskanalen en zelfs door de bijbehorende ISO-images te downloaden. Een Windows 11 die zich in de testfase bevindt en waar Microsoft nu voor waarschuwt, compilaties met meer bugs zullen aankomen

Tot nu toe moeten we in gedachten houden dat het, ondanks dat het in ontwikkeling is (Windows 11 is een bètaversie), een redelijk stabiel besturingssysteem is dat probleemloos dagelijks kan worden gebruikt. dat kan later in het jaar veranderen, wanneer Microsoft begint met het testen van de 22H2-tak van Windows 11

Meer bugs die branch 21H2 voorbereiden

Windows 11 2
Windows 11 2

De reden dat mislukkingen kunnen toenemen is logisch en begrijpelijk. En het is dat als Microsoft ons tot nu toe had laten wennen aan twee grote updates per jaar (lente en herfst) en andere kleine updates het hele jaar door, met Windows 11 ze zich zullen concentreren op een "enkele grote update" en andere minderjarigen.

Op deze manier en wanneer Windows 11 in oktober 2021 wordt uitgebracht (het is de 21H1-tak), Microsoft gaat werken aan de 22H2-tak die eind 2022 zou moeten aankomen, dus gezien het feit dat er nog heel wat over zal zijn voor de lancering, is het heel goed mogelijk dat het meer bugs zal bieden dan we tot nu toe hebben gevonden.

Ze waarschuwen leden van het Insider-programma in feite via e-mail waarschuwen hen voor de risico's van het uitvoeren van Dev Channel-builds, en waarschuwen dat ze buggy-builds van de volgende versie van Windows zullen aankomen 11 en in het proces gebruikers aan te bevelen De Channel te verlaten als ze gewoon de eerste versie van Windows 11 willen proberen.

In die zin zal Microsoft het ontwikkelkanaal gebruiken om experimentele functies te testen en het bètakanaal verlaten voor de volgende stabiele versie met de naam Windows 11 Tot dusver zijn beide kanalen gerelateerd aan de versie die later dit jaar wordt uitgebracht en voorlopig bieden ze toegang tot Build 22000.160.

Populair onderwerp