U kunt nu upgraden naar Windows 11 via ISO: Microsoft brengt Build 22000.132 uit

Inhoudsopgave:

U kunt nu upgraden naar Windows 11 via ISO: Microsoft brengt Build 22000.132 uit
U kunt nu upgraden naar Windows 11 via ISO: Microsoft brengt Build 22000.132 uit
Anonim

Microsoft blijft vooruitgang boeken op de routekaart die het heeft opgesteld voor Windows 11 en zoals gewoonlijk kondigde het een paar uur geleden de release aan van een nieuwe build binnen het Insider-programma. Een update die ook parallel met de officiële ISO-images van Windows 11 binnenkomt in build 22000.132

Deze keer is het Build 22000.160, die kan worden gedownload volgens de gebruikelijke methode via Windows Update in het menu "Instellingen", versie waaraan build 22000.132 wordt toegevoegdindien gewenst, via een officiële ISO die beschikbaar is op de downloadpagina van Windows Insider Preview.

Update via ISO

ISO
ISO

Updaten via ISO is een zeer nuttig proces wanneer we Windows Update niet kunnen gebruiken (let op de fouten die dit proces soms biedt) of wanneer we gewoon een opschoning willen uitvoeren installeren.

Door een ISO-installatie te gebruiken worden al die updates die je niet hebt ontvangen in één keer geïnstalleerd omdat je Windows Update niet kon gebruiken en de traditionele methode, dat is allemaal Onnodig te zeggen dat het veel comfortabeler is.

Om een ISO op de computer te installeren, moeten we de tool voor het maken van media gebruiken en het heeft het voordeel dat we naast een schone installatie ook het besturingssysteem, in dit geval Windows 11, kunnen installeren op top al je apps en gegevens bewaren

Als je op dit moment wilt updaten volgens ISO, moet je rekening houden met een aantal puntenAllereerst moet u een officieel gelicentieerde Windows hebben. U moet ook beheerdersrechten hebben op de computer waarop u de update wilt uitvoeren. Daarnaast is het raadzaam om alle randapparatuur los te koppelen, behalve de muis, het toetsenbord en de router, en is het raadzaam om antivirusprogramma's van derden tijdelijk uit te schakelen. Bovendien is dit proces "omslachtiger" dan updaten via Windows Update, omdat het meer tijd kost en Windows 10 opnieuw moet opstarten alsof u het helemaal opnieuw installeert.

ISO
ISO

In het geval van het installeren van build 22000.132 via ISO, benadrukt Microsoft dat ze, op basis van feedback van gebruikers, de mogelijkheid hebben toegevoegd om de pc een naam te geven tijdens het opzetten van het buildproces.

Wijzigingen in build 22000.160

ISO 2
ISO 2

Wat betreft de Build 22000.160 die voor iedereen op de Dev- en Beta-kanalen is uitgebracht via Windows Update, het wordt geleverd met een nieuwe Clock-app voor Windows 11 en Focus Sessions is begonnen met uitrollen naar Windows Insiders in het ontwikkelkanaal. Er zijn ook schattingen toegevoegd van hoe lang een herstart zou duren voor updates op verschillende punten in het besturingssysteem voor computers met SSD's.

Repareer ook bugs zoals "locatie in gebruik" die soms in de taakbalk verschijnt, hoewel het gebruik werd geblokkeerd door uw voorkeuren tijdens het onderzoeken van problemen met de taakbalktaken, Bluetooth of sommige Windgets onder andere.

Populair onderwerp