The Snipping Tool is bijgewerkt in Windows 11 en voegt nu nieuwe tools toe om screenshots te verbeteren

Inhoudsopgave:

The Snipping Tool is bijgewerkt in Windows 11 en voegt nu nieuwe tools toe om screenshots te verbeteren
The Snipping Tool is bijgewerkt in Windows 11 en voegt nu nieuwe tools toe om screenshots te verbeteren
Anonim

Windows 11 blijft verbeteringen brengen die we zien met de komst van de nieuwe builds die worden vrijgegeven binnen het Insider-programma en die u nu al kunt proberen. Nu het is tijd om de veranderingen te kennen die met het "Snipping Tool" komen.

We hebben wijzigingen gezien in de Windows-rekenmachine en in Mail en Agenda, en hieraan zijn nu wijzigingen toegevoegd aan de vernieuwde "Snipping Tool". Aanvankelijk gewijzigd van "Snip &Sketch" in "Snipping Tool" die nu kan worden getest in het Windows Insider-programma (DevChannel).

Twee apps in één

uitsparing 3
uitsparing 3

Een wijziging die verder gaat dan de naamswijziging, aangezien het nu "Snipping Tool" wordt genoemd is bijgewerkt met nieuwe WinUI-besturingselementen waardoor de applicatie consistenter is met het ontwerp van het besturingssysteem. Snipping Tool lijkt nu meer op de algemene esthetiek van Windows 11.

uitsparing 2
uitsparing 2

Het eerste dat opv alt, is de verandering in uiterlijk, omdat Microsoft afgeronde hoeken heeft ingeschakeld en een versterkte vloeiende ontwerpstijl, samen met een nieuwe iconografie voor de toepassing.

Bovendien wordt de nieuwe Snipping Tool geleverd met nieuwe functies, zoals die waarmee je een aangepast deel van het scherm kunt vastleggen en die de Snipping Tool of de mogelijkheid om markeringen toe te voegen en die schermafbeelding op te slaan.

Twee
Twee

De nieuwe Snipping Tool nu bundelt enkele van de functies die al onder "Snip and Draw" stonden Typ gewoon "Snipping" in de zoekfunctie van Windows 11. In de nieuwe tool kunnen we programmeer zelfs een vertragingstijd in de schermafbeelding.

Een
Een

Sinds we het openen, hoeven we alleen maar de instructies te volgen om het gedeelte van het scherm dat we willen vastleggen vast te leggen en het wordt rechtstreeks in het knipprogramma geopend om ermee te kunnen communiceren. We kunnen het penpictogram of de markeerstift gebruiken om annotaties toe te voegen en vervolgens de resultaten delen of opslaan.

De nieuwe Snipping Tool vertegenwoordigt nu het beste van beide toepassingen ("Snip and Draw" en "Snipping Tools") en in één tool vinden we de verschillende opties in een enkele applicatie.

Populair onderwerp