Alt+Tab crasht nog steeds op Windows 10 augustus Patch Tuesday, maar kan worden verholpen door de Nieuws & Interesses-feed uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Alt+Tab crasht nog steeds op Windows 10 augustus Patch Tuesday, maar kan worden verholpen door de Nieuws & Interesses-feed uit te schakelen
Alt+Tab crasht nog steeds op Windows 10 augustus Patch Tuesday, maar kan worden verholpen door de Nieuws & Interesses-feed uit te schakelen
Anonim

Microsoft slaagt er niet in de problemen op te lossen met de updates die het uitbrengt voor Windows 10. Ondanks de komst van Windows 11 is de Windows die we tot nu toe hebben gebruikt nog steeds aanwezig op de overgrote meerderheid van de computers en de laatste bug is gerelateerd aan games en de toetsencombinatie "Image" + Tab.

De functie is van invloed op gebruikers die juli Patch Tuesday hebben geïnstalleerd en tot verbazing van gebruikers is het ook nog steeds aanwezig in augustus Patch Tuesday is een paar dagen geleden uitgebracht onder de KB5004296-patch. Het kan echter worden opgelost door de update te verwijderen of de feed "Nieuws en interesses" uit te schakelen.

Problemen bij het afspelen van volledig scherm

Toneelstuk
Toneelstuk

Het probleem is dat patch KB5004296, beschikbaar voor iedereen met Versie 21H1, Versie 20H2, Versie 2004 en Versie 1909 van Windows 10 crasht met de"Afbeelding" + Tab-functionaliteit op sommige apparaten.

Dankzij deze toetsencombinatie kan de gebruiker snel schakelen tussen de verschillende vensters die momenteel open zijn en het treft vooral gebruikers die een spel draaien en dat met dit probleem ze hebben geen toegang tot een andere geopende toepassing die in een ander venster wordt uitgevoerd.

Als we een spel op volledig scherm gebruiken, kunnen we alt=""Afbeelding" + Tab niet gebruiken om bijvoorbeeld over te schakelen naar de browser-app of elke andere app die we hebben geopend. De oorzaak van deze fout is dat Windows de gebruiker naar het bureaublad brengt in plaats van de verandering tussen applicaties toe te staan als we op Tab drukken. Om terug te keren naar een applicatie die actief is, zullen we deze ook opnieuw moeten starten, want wanneer we proberen terug te keren, wordt het scherm zwart.

Deze fout treedt op als de meest recente patch wordt uitgevoerd en voorlopig is er geen oplossing van Microsoft buiten de reeds bekende verwijdering van de patch die problemen veroorzaakt. Het proces om de update te verwijderen is als volgt. Om de KB5004296-update te verwijderen, gaat u naar het pad "Instellingen", "Update en beveiliging" en daar klikt u op"Updategeschiedenis bekijken" De volgende stap is om de "Updates verwijderen" optie te gebruiken door de KB5004296-update te markeren en vervolgens op de -knop " te klikken Verwijderen"

Een andere optie zou kunnen zijn om de game in de venstermodus te spelen, een oplossing die de game-ervaring misschien niet aantrekkelijk maakt en bovendien bevestigen ze van Lifehacker dat het op een zeer opvallende manier kan worden opgelost, namelijk het uitschakelen de "Nieuws &Interesses" feed door met de rechtermuisknop op de taakbalk te klikken en "Nieuws &Interesses" te klikken, kies "Uit"

We zullen moeten wachten op Patch Tuesday in september om erachter te komen of Microsoft eindelijk de bug verhelpt in de nieuwe update die het uitbrengt voor Windows 10.

Populair onderwerp