Microsoft brengt eerste build uit voor Windows 10 21H2: dit zijn de wijzigingen die in de herfstupdate komen

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt eerste build uit voor Windows 10 21H2: dit zijn de wijzigingen die in de herfstupdate komen
Microsoft brengt eerste build uit voor Windows 10 21H2: dit zijn de wijzigingen die in de herfstupdate komen
Anonim

We zijn al een tijdje gewend aan de twee jaarlijkse Microsoft-updates voor Windows 10. Van de twee, lente en herfst, is de eerste meestal het aantrekkelijkst (hoewel niet altijd), degene met het meeste nieuws. Een tweede die verbeteringen blijft brengen, veranderingen die al kunnen worden getest omdat Microsoft de beschikbaarheid van Windows 10 21H2 heeft aangekondigd

En hoewel we allemaal onze mond vullen met praten over Windows 11, is de waarheid dat er niet veel zullen zijn die het zullen kunnen proeven. Veel computers zullen Windows 10 blijven gebruiken en daarom zullen de updates nog steeds van groot belang zijn, in ieder geval tot oktober 2025, wanneer het niet langer wordt ondersteund.

De grond voorbereiden voor 21H2

Bouwen
Bouwen

Microsoft heeft de beschikbaarheid aangekondigd van versie 21H2 van Windows 10. Een update waarvan de naam nog niet bekend is maar gezien de trend van de afgelopen jaren zou het best Windows kunnen heten Update 10 oktober 2021 of update Windows 10 november 2021.

Windows 10 21H2 is nu beschikbaar voor Insider Program Preview Channel-leden via build 19044.1147 die wordt geleverd met patch KB5004296, hetzelfde als Windows 10 mei 2021 Update en dan oktober 2021 Update. Een nieuwe versie van Windows 10 die wordt geleverd met verschillende verbeteringen.

Deze update bevat nog niet de hoogtepunten op John Cable's blog voor Windows 10 in versie 21H2, maar ze zullen worden opgenomen in een toekomstige update. Een build die bijna alle verbeteringen bevat die we in build 19043 hebben gezien.147 voor Windows 10.

Een branch, 21H2, die onder andere ondersteuning zal bieden voor WPA3 H2E-standaarden om de wifi-beveiliging te verbeteren. Het zal ook ondersteuning bieden voor vereenvoudigde implementatie zonder wachtwoord in Windows Hello, hoewel het alleen beschikbaar zal zijn voor bedrijven.

Voor consumenten en ontwikkelaars, Microsoft zal GPU-rendering in WSL inschakelen, zodat gebruikers hun GPU kunnen gebruiken wanneer ze met WSL werken om de prestaties van WSL-containers te verbeteren en het voor ontwikkelaars.

Linux
Linux

Met ondersteuning van GUI-applicaties voor WSL kunnen gebruikers ook Linux- en Windows-applicaties tegelijk uitvoeren, waardoor een native applicatie-achtige ervaring wordt bereikt.

We zullen moeten wachten op de volgende build om wat van dit spul te krijgen. Als u deel uitmaakt van het Insider-programma en het Preview-kanaal, kunt u naar Windows Update gaan via het pad "Instellingen > Update & Beveiliging > Windows Update" en kiezen om 21H2 te downloaden en te installeren.

Populair onderwerp