Hoe te voorkomen dat Windows applicaties blokkeert wanneer we ze gaan installeren of downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe te voorkomen dat Windows applicaties blokkeert wanneer we ze gaan installeren of downloaden
Hoe te voorkomen dat Windows applicaties blokkeert wanneer we ze gaan installeren of downloaden
Anonim

U bent mogelijk een onverwacht probleem tegengekomen waarbij uw pc een toepassing heeft geblokkeerd die u downloadt en probeert te installeren Een fout die vaak voorkomt, maar die tegelijkertijd is een gemakkelijke oplossing door een paar stappen te volgen binnen de Windows-opties.

Dit is een beveiligingsmaatregel zodat Windows Defender ons beschermt tegen mogelijke bedreigingen bij het downloaden van applicaties, de beroemde.exe-bestanden. is echter een preventieve maatregel die we kunnen deactiveren, ja, op eigen risico.

De sleutel is re altime bescherming

Veiligheid
Veiligheid

Het doel van deze tutorial is voorkomen dat Windows een applicatie blokkeert wanneer we deze gaan installeren of downloaden Windows Defender beschermt je computer wanneer je vermoedt dat een applicatie gevaarlijk. Verantwoordelijk is het hulpprogramma "Real Time Protection".

Wat we moeten doen is de real-time bescherming tijdelijk uitschakelen en daarvoor moeten we het menu "Instellingen" openen, waarvoor het interessantst is om op te klikken het tandwielpictogram in het "Start Menu".

slot 1
slot 1
slot 2
slot 2

Binnen de "Instellingen" moeten we zoeken naar de sectie "Update en beveiliging" en om deze te vinden moet je het einde van de lijst bereiken.

slot 3
slot 3

Onder "Update en beveiliging" kijken we naar de linkerkolom en van alle secties die we markeren "Windows-beveiliging"We zullen zie een venster in het rechtergedeelte met verschillende opties en we kijken naar de sectie "Beschermingsgebieden" en zoeken vervolgens naar "Bescherming tegen virussen en bedreigingen".

slot 4
slot 4
Slot 5
Slot 5

In de sectie "Bescherming tegen virussen en bedreigingen" bekijken we een sectie met de titel "Instellingen beheren" van "Instellingen voor antivirus en bescherming tegen bedreigingen".

slot 6
slot 6

We bekijken verschillende schakelaars en kijken naar de eerste, die met de titel "Real Time Protection". Het kan u om beheerdersrechten vragen om dit te doen en in dit geval geeft u ze.

Een
Een

In de rechterbenedenhoek ziet u een waarschuwing dat de pc niet beveiligd is, dus het is een optie die interessant is om te activeren, maar slechts tijdelijk, zolang het maar duurt.

slot 8
slot 8

Zodra we het niet hoeven te deactiveren, het is raadzaam om het opnieuw te activeren om de computer altijd te beschermen.

Populair onderwerp