Je kunt WhatsApp dus vanaf je pc gebruiken, zelfs als je telefoon is uitgeschakeld met de nieuwe modus voor meerdere apparaten

Inhoudsopgave:

Je kunt WhatsApp dus vanaf je pc gebruiken, zelfs als je telefoon is uitgeschakeld met de nieuwe modus voor meerdere apparaten
Je kunt WhatsApp dus vanaf je pc gebruiken, zelfs als je telefoon is uitgeschakeld met de nieuwe modus voor meerdere apparaten
Anonim

Het is een tijdje geleden, maar eindelijk is een van de meest verwachte functies van veel gebruikers uitgekomen. WhatsApp kan nu op meerdere apparaten tegelijk worden gebruikt. Het is de verwachte ondersteuning voor meerdere apparaten van WhatsApp die begint te komen bij de eerste gebruikers en dus kun je het activeren.

De WhatsApp-modus voor meerdere apparaten kan nu worden getest door iedereen die deel uitmaakt van het bètaprogramma. Een ondersteuning waarmee we onze mobiel kunnen koppelen met maximaal vier extra apparaten (voor nu passen mobiele telefoons niet) om WhatsApp te kunnen blijven gebruiken en te kunnen blijven chatten.

Chat vanaf pc met mobiel uitgeschakeld

Bureau
Bureau

Ondersteuning voor meerdere apparaten is nu beschikbaar om te testen in de bètaversie van WhatsApp. Na lang wachten bereikt deze functionaliteit de eerste gebruikers die gebruik maken van de applicatie en die door het bedrijf zijn gekozen. Deze gebruikers kunnen al chatten vanaf de pc terwijl de mobiel is uitgeschakeld via de browser, omdat ondersteuning voor gebruik op andere mobiele telefoons voorlopig niet wordt ondersteund.

Om te controleren of u een van degenen bent die al ondersteuning voor meerdere apparaten heeft, gaat u naar "Instellingen" en voert u de "Gekoppelde apparaten" in (of WhatsApp Web) en controleer of de nieuwe optie verschijnt "Gebruik WhatsApp op andere apparaten" Als het verschijnt, scan dan gewoon de code die op internet verschijnt.whatsapp.com

Eenmaal gekoppeld, ga gewoon naar deze link en we zullen zien hoe al onze chats verschijnen. Bovendien, en voor de meest waakzame met beveiliging, informeert WhatsApp ons dat onze chats niet worden opgeslagen in de cloud en dat ze van begin tot eind worden versleuteld op al onze apparaten. Na 14 dagen inactiviteit wordt het apparaat om veiligheidsredenen ontkoppeld.

WhatsApp
WhatsApp

Als we al toegang hebben tot de modus voor meerdere apparaten, kunnen we blijven chatten met onze contacten, zelfs als onze mobiel is uitgeschakeld. Niet zoals nu, dat de mobiel verbonden moet zijn om te kunnen synchroniseren met onze WhatsApp.

Voorlopig is deze optie alleen beschikbaar voor degenen die deel uitmaken van de WhatsApp-bèta, maar hopelijk zullen we de komende weken een progressieve uitrol zien en dat WhatsApp multi -apparaatondersteuning begint beetje bij beetje meer gebruikers te bereiken totdat deze voor het einde van het jaar wordt uitgebreid tot alle gebruikers.

Populair onderwerp