Er verschijnen meer afbeeldingen met betrekking tot Cloud PC, die wijzen op een op handen zijnde lancering

Inhoudsopgave:

Er verschijnen meer afbeeldingen met betrekking tot Cloud PC, die wijzen op een op handen zijnde lancering
Er verschijnen meer afbeeldingen met betrekking tot Cloud PC, die wijzen op een op handen zijnde lancering
Anonim

Een paar dagen geleden zagen we hoe een afbeelding van Cloud PC werd gelekt, het voorstel van Microsoft om toegang te krijgen tot een Windows in de cloud, een soort streaming-besturingssysteem. En nu doen er meer geruchten over Cloud PC de kop op dankzij screenshots die door WalkingCat op Twitter worden herhaald.

Microsoft wil Windows naar alle soorten computers brengen ongeacht het grotere of kleinere potentieel dat ze bieden, iets heel anders dan wat werd nagestreefd met Windows 11 en zijn sterke beperkingen. De keuze om dit te bereiken is om gebruik te maken van de cloud en Windows overal mee naartoe te nemen.

Windows 10 eerst en Windows 11 later

Cloud-pc
Cloud-pc

User WalkingCat heeft afbeeldingen herhaald waarin Microsoft Cloud PC promoot als "de volgende stap in personal computing". Ze zien eruit als configuratie- of startschermen van een service die een paar dagen geleden, Mary Jo Foley van ZDNet, aankondigde dat deze deze week zou kunnen worden gepresenteerd

In de post kondigde Foley aan dat Microsoft morgen een sessie "What's Next in End User Computing" plant voor 15 juli, wat overeenkomt met een lancering zeer binnenkortdie mogelijk samenv alt met het Inspire-evenement van Microsoft dat plaatsvindt tussen 14 en 15 juli.

Cloud PC Alumia
Cloud PC Alumia

Alumia's afbeelding op Twitter

"Cloud PC" stelt een nieuw idee voor: overal toegang tot Windows dankzij het gebruik van de cloud, maar in dit geval onderscheidend. Een systeem dat anders zou zijn dan Azure Virtual Desktop, want hoewel het bedoeld is voor grote bedrijven, zou Cloud PC bedoeld zijn voor kleine bedrijven of zelfs de gewone gebruiker via verschillende abonnementen.

Tot nu toe waren de aanwijzingen dat Microsoft verschillende soorten abonnementen op Cloud PC kon aanbieden, afhankelijk van aspecten zoals CPU, RAM of opslag. Om toegang te krijgen tot Cloud PC, zou het alleen nodig zijn om een compatibel apparaat met een internetverbinding te hebben en hier komen ze binnen van Android-telefoons tot tablets en wie weet of zelfs producten uit het Apple-ecosysteem.

Hopelijk komt Cloud PC met Windows 10 en wanneer Windows 11 wereldwijd wordt uitgebracht, springt het Windows-cloudplatform over naar de nieuwe versie van het besturingssysteem.

Populair onderwerp