De juli Patch Tuesday is er met updates voor Windows 10 2004, 20H2 en ook voor Windows 10 mei 2021 Update

Inhoudsopgave:

De juli Patch Tuesday is er met updates voor Windows 10 2004, 20H2 en ook voor Windows 10 mei 2021 Update
De juli Patch Tuesday is er met updates voor Windows 10 2004, 20H2 en ook voor Windows 10 mei 2021 Update
Anonim

Een paar uur geleden heeft Microsoft, voortgaand met de gebruikelijke routekaart, zijn maandelijkse update uitgebracht voor de verschillende versies van Windows 10 die nog steeds worden ondersteund. We hebben hier al Patch Tuesday voor juli en zoals gewoonlijk zit het boordevol nieuws.

Zoals elke tweede dinsdag van elke maand hebben we al updates voor verschillende versies van het Microsoft-besturingssysteem bij ons en klaar om te downloaden. Een nieuwe set updates die zowel verbeteringen als fixes voor alle ondersteunde versies toevoegen, of het nu Windows 10 21H1, 20H2 en 2004 is

update
update

Bij deze gelegenheid zijn de updates afkomstig van respectievelijk de compilaties 19041.1110, 19042.1110 en 19043.1110, die allemaal zijn uitgerust met de KB5004237-patch. Updates voor de meest recente versies van Windows die worden geleverd met deze nieuwe functies:

  • Updates om gebruikersnamen en wachtwoorden te verifiëren.
  • Updates om beveiliging te verbeteren wanneer Windows basisbewerkingen uitvoert.
  • Verhelpt een bug die we al hebben gezien en die het afdrukken op bepaalde printers bemoeilijkt. Dit probleem treft verschillende merken en modellen, maar voornamelijk bon- of labelprinters die zijn aangesloten via een USB-poort.

Bugfixes

update
update
  • Deze patch verwijdert ondersteuning voor de PerformTicketSignature instelling en schakelt permanent de handhavingsmodus in voor CVE-2020-17049. Voor meer informatie en stappen om volledige bescherming op domeincontrollerservers in te schakelen, kunt u verwijzen naar "De implementatie van Kerberos S4U-wijzigingen voor CVE-2020-17049 beheren".
  • Advanced Encryption Standard (AES) encryptiebescherming toegevoegd voor CVE-2021-33757. Voor meer informatie, zie KB5004605.
  • Een kwetsbaarheid opgelost waarbij primaire vernieuwingstokens niet sterk versleuteld zijn Door dit probleem kunnen tokens opnieuw worden gebruikt totdat ze verlopen of worden vernieuwd. Zie CVE-2021-33779 voor meer informatie over dit probleem.
  • Er komen verschillende beveiligingsupdates aan voor Windows-applicaties, Windows Administration, Windows Basics, Windows Authentication, Windows User Account Control (UAC), Windows-besturingssysteem, Windows-virtualisatie, Windows Linux, de Windows-kernel, Microsoft Scripting Engine, Windows HTML-platforms, Windows MSHTML-platform en Windows-graphics.

Er zijn nog steeds problemen

  • Bij gebruik van de Japanese Input Method Editor (IME) van Microsoft om Kanji-tekens in te voeren in een toepassing die automatisch invoer van Furigana-tekens toestaat, worden mogelijk niet de juiste Furigana-tekens geretourneerd. Mogelijk moet u furigana-tekens handmatig typen.
  • Apparaten met Windows-installaties gemaakt van aangepaste offline media of een aangepaste ISO-image kunnen de klassieke Edge-app (Edge Legacy) kwijtraken en worden mogelijk niet automatisch vervangen door de nieuwe Microsoft EdgeDit probleem treedt alleen op bij het maken van aangepaste ISO- of offline media-images door deze update naar de image te rollen zonder eerst de standalone Servicing Stack-update (SSU) te installeren die op 29 maart 2021 of later is uitgebracht. Om deze fout te voorkomen, moet de update van 29 maart 2021 of later worden geïnstalleerd op de aangepaste offline media of ISO-image voordat de LCU wordt uitgevoerd. Om dit te doen met de gecombineerde SSU- en LCU-pakketten die nu worden gebruikt voor Windows 10, versie 20H2 en Windows 10, versie 2004, moet u de SSU uit het gecombineerde pakket halen.

Als je een van de vermelde versies van Windows 10 hebt, kun je de update downloaden door naar het gebruikelijke pad te gaan, dat wil zeggen "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update" of doe het handmatig via deze link.

Populair onderwerp