Microsoft wekt nostalgie en lanceert vier nieuwe wallpapers voor Teams, geïnspireerd op de recente geschiedenis van Windows

Inhoudsopgave:

Microsoft wekt nostalgie en lanceert vier nieuwe wallpapers voor Teams, geïnspireerd op de recente geschiedenis van Windows
Microsoft wekt nostalgie en lanceert vier nieuwe wallpapers voor Teams, geïnspireerd op de recente geschiedenis van Windows
Anonim

Nostalgie is terug bij Microsoft en als we een paar weken geleden zagen hoe ze wedden op een oude bekende als Clippy voor sommige wallpapers, trekken ze nu weer uit het verleden om nieuwe wallpapers tot leven te brengen waarmee u Microsoft Teams kunt aanpassen

Microsoft heeft vier nieuwe achtergronden uitgebracht voor Microsoft Teams om videogesprekken een nieuwe look te geven. Een knipoog naar de meest ervaren gebruikers wiens hoofdpersoon Clippy is, het solitaire-spel, de "iconische weide" of de mythische Paint.

Een reis door de tijd

clippy
clippy

Microsoft heeft gisteren vier nieuwe achtergronden uitgebracht om toe te passen op Microsoft Teams naast de Throwback Thursday of tbt-beweging, één moment dat ze zich wijden aan het nadenken over "oude afbeeldingen, grappige GIF's en de nostalgische momenten die ons door de jaren heen hebben gedefinieerd"

De eerste van hen heeft Clippy als hoofdrolspeler De mythische virtuele Office-assistent, Cortana's grootvader, Siri en het bedrijf dat tot leven komt met deze achtergrond. Een Clippy die, zoals ze zeggen, een echte virtuele assistent was die zijn tijd een beetje vooruit was.

Maar hij is niet de enige. Er zijn er nog drie over en nu is het de beurt aan Solitaire, een spel dat onlangs zijn verjaardag vierde en dat nu komt in de vorm van een achtergrond zoals Nostalgia Solitaire Solitaire is het populaire spel waarmee Vensters 3.0 in 1990 en hoewel het niet de eerste versie van het besturingssysteem was met een grafische interface, introduceerde het veel nieuwe functies en maakte Solitaire een van de meest gespeelde videogames aller tijden.

Alleen
Alleen

Een andere achtergrond bevat Paint, een ander mythisch hulpmiddel. Paint was een van de applicaties die standaard in de release van Windows 1.0 in 1985 arriveerde, en werd een van de eerste grafische bewerkingsprogramma's en is recentelijk als een zelfstandige applicatie aangekomen.

Nostalgie schilderij
Nostalgie schilderij

Ten slotte moeten we het hebben over de weide (Landschap), de meest bekeken foto in de geschiedenis. Een Charles O'Rear-foto van een groene weide in het wijnland van Californië die diende als de standaardachtergrond voor het Windows XP-besturingssysteem en werd bekeken door miljoenen mensen elke keer dat ze hun pc aanzettenEen afbeelding die nu wordt geleverd met tweaks en grafische verbeteringen, maar nog steeds even aantrekkelijk is als altijd.

Nostalgie Prairie
Nostalgie Prairie

Microsoft hoopt dat deze fondsen hebben gediend als een tijdmachine om naar het verleden te reizen. Enkele achtergronden die klaar zijn om te downloaden via deze link.

Populair onderwerp