Microsoft wil Edge-extensies verbeteren door ze naar de Windows 11 Microsoft Store te brengen als een uniforme downloadlocatie

Inhoudsopgave:

Microsoft wil Edge-extensies verbeteren door ze naar de Windows 11 Microsoft Store te brengen als een uniforme downloadlocatie
Microsoft wil Edge-extensies verbeteren door ze naar de Windows 11 Microsoft Store te brengen als een uniforme downloadlocatie
Anonim

Een van de verbeteringen die Microsoft aankondigde toen het Windows 11 presenteerde, heeft betrekking op de App Store of wat hetzelfde is, de Microsoft Store. Een tool die een dringende oplossing nodig heeft om alle tekortkomingen te verminderen waaraan het lijdt en de eerste stap komt in de vorm van een unificatie om Edge-extensies te bemachtigen

En de Microsoft Store zal de plaats zijn waar ontwikkelaars hun extensies kunnen publiceren voor de nieuwe op Chromium gebaseerde Edge, extensies die al jaren een uitdaging vormen. In feite is dit de manier om een extensie te krijgen en zo de gebruikerservaring te verbeteren bij het surfen op het web in Windows 11.

Enkel downloadpunt

Kant
Kant

De verandering die met de App Store voor Windows 11 komt, is logisch. Groepeer alle extensies die we kunnen downloaden en installeren in Edge In Windows 10, Windows 7 en andere besturingssystemen is het noodzakelijk om toegang te krijgen tot de Microsoft webgebaseerde add-on store.

Op deze manier wil de nieuwe Windows 11-winkel de centrale kern zijn om inhoud te kunnen downloaden, of het nu gaat om de bovengenoemde extensies, applicaties (inclusief Android-versies via de Amazon App Store) of games. Een poging om het gebrek aan homogeniteit van de winkel te corrigeren in vergelijking met wat de concurrentie biedt.

Wat nu nog niet bekend is, is hoe het proces zal zijn om downloads te migreren van de extension store naar de Microsoft Store, aangezien Microsoft ze niet zal verwijderen uit de bestaande add-on store De reden is dat dit de enige geldige methode is voor gebruikers die Edge gebruiken op Windows 7, Linux of macOS.

Op deze manier en hoewel het idee van Microsoft een goed idee is, voor nu en hoewel ze dit probleem niet oplossen, vinden we hoe de extensies beschikbaar zijn vanaf twee verschillende puntenafhankelijk van het systeem dat we gebruiken.

We moeten niet vergeten dat de nieuwe Microsoft Store die aankomt alle soorten applicaties en games zal toestaan en ook open zal staan voor elke technologie: PWA, Win32 of UPW Bovendien, ze bieden ontwikkelaars de mogelijkheid om hun eigen betalingsgateways te integreren. Op deze manier zullen ze 100% van het inkomen kunnen nemen dat hun applicaties geven en Microsoft zal niets nemen, in tegenstelling tot andere applicatiewinkels.

Plannen voor de nieuwe App Store gaan door lancering later dit jaar naar Windows 10-gebruikers via een update en op Windows 11, waar het voorgeïnstalleerd zal aankomen.

Populair onderwerp