Dus uw pc kan de Windows 11 Build ontvangen, zelfs als deze niet aan de vereisten voldoet

Inhoudsopgave:

Dus uw pc kan de Windows 11 Build ontvangen, zelfs als deze niet aan de vereisten voldoet
Dus uw pc kan de Windows 11 Build ontvangen, zelfs als deze niet aan de vereisten voldoet
Anonim

We blijven nieuws hebben met betrekking tot Windows 11 en de controversiële vereisten voor een pc om de sprong van Windows 10 naar Windows 11 te maken. Het probleem is dat als onze pc deze vereisten niet heeft, we niet in staat zullen zijn om builds op het kanaal te ontvangen, hetzij Dev in het Insider-programma, en we zullen genoegen moeten nemen met het Release Preview-kanaal. Ofwel dat, of volg de onderstaande stappen om de beperking te omzeilen

De eisen die, zoals we gisteren zagen, ook gecontroleerd kunnen worden als we daaraan voldoen met een gratis en open source applicatie, doen veel stof opwaaien. Met de aankondiging van 24 juni kondigde Microsoft ook aan dat het een build op het Dev Channel zal uitbrengen zodat ontwikkelaars Windows 11 kunnen uitproberen, een build die alleen kan worden geïnstalleerd op computers met de vereiste hardwarespecificaties of waar we een reeks stappen uitvoeren.

Hoe de Windows 11 Dev Channel Build te ontvangen

Vereist
Vereist

Er zijn niet weinig gebruikers van oude computers, of niet zo oud, met Windows 10 die een groot deel van deze vereisten niet ondersteunen, dus de tutorial die in HTNovo wordt beschreven, kan een goed hulpmiddel zijn om de situatie om te keren. En pas op, het beleid van Microsoft om ontwikkelingsbuilds niet toe te staan op computers die Windows 11 niet ondersteunen, is een beslissing waar u het wel of niet mee eens bent, maar het is logisch als ze niet doorgaan. om Windows 11. te kunnen installeren

Onthoud voor de tutorial een methode die vroeger deel uitmaakte van de Skip Ahead-ring, aangezien het proces erg op elkaar lijkt. Sommige stappen die ja, elke gebruiker moet nemen onder het account en het risico van iedereen, omdat ze betekenen dat je met de Register-editor moet spelen.

Het eerste wat we moeten doen, zoals we al hebben gezien, is het apparaat inschrijven in het Insider-programma, iets wat we kunnen doen door het pad te volgen dat ons vanuit het menu Start leidt om in te voeren " Instellingen", "Windows Update" en dan "Windows Insider Program" en "Aan de slag"Het probleem is dat dit ons beperkt tot het Release Preview Channel als onze pc niet aan de vereisten voldoet. Toch hebben we de stappen voltooid om deel te nemen aan het Insider-programma door de computer opnieuw op te starten.

Zodra de pc is geregistreerd in het Insider-programma, moeten twee stappen worden uitgevoerd in de Register-editor, twee stappen die ook kunnen worden teruggedraaid. Het gaat erom onze pc compatibel te maken met het Insider Program Dev Channel op Windows 11.

Een
Een

Voer de "Register-editor" in door "Regedit" te typen in het zoekvak van het "-menu Start " en eenmaal binnen volgen we de volgende route:

Op dit punt dubbelklikken we op "UIBranch" om het venster met de waardegegevens te openen en de waarde die het heeft te wijzigen, ofwel Beta of ReleasePreview naar Dev. Ook veranderen we de tekst in de toets in "ContentType" naar "Mainline" en de tekst in de "Ring" toets naar "Extern"

Twee
Twee

Nu veranderen we het pad en zoeken we naar de sectie "Toepasselijkheid" in de "Register-editor". Gevonden op:

Met deze gelokaliseerde route moeten we een reeks parameters wijzigen en de sleutel "BranchName" veranderen in "Dev", de sleutel in het bestand "ContentType" in "Hoofdlijn" en op de "Ring"-toets naar "Extern" Dezelfde wijzigingen als voorheen.

Drie
Drie

Op dit moment is het enige dat overblijft om de "Register-editor af te sluiten", de computer opnieuw op te starten en wanneer Microsoft de eerste Windows 11 Development Build binnen een paar dagen in de Dev Channel van het Insider-programma zouden we al moeten ontvangen, zelfs als onze pc niet aan de hardwarevereisten voldoet.

Populair onderwerp