Dit zijn de vereisten om Windows 11 te gebruiken, zodat u kunt controleren of uw pc compatibel is

Inhoudsopgave:

Dit zijn de vereisten om Windows 11 te gebruiken, zodat u kunt controleren of uw pc compatibel is
Dit zijn de vereisten om Windows 11 te gebruiken, zodat u kunt controleren of uw pc compatibel is
Anonim

Microsofts presentatie van Windows 11 zou snel en beknopt zijn geweest. Het is een lawine van gegevens geweest, waarvan sommige meer onopgemerkt zijn gebleven dan andere en dat is het geval van de noodzaak om een internetverbinding en een Microsoft-account te hebben tijdens het configureren van Windows 11 Data om waaraan een reeks hardwarefuncties is toegevoegd die we nu zullen zien.

Deze vereisten waren niet nodig in eerdere versies van Windows, die een oogje dichtknijpen en bijvoorbeeld het niet hebben van een Microsoft-account toestonden, iets dat niet langer mogelijk lijkt te zijn met Windows 11. Ook de aanwezigheid van TPM 2.0 is nogal een filter als het gaat om het elimineren van mogelijke gebruikers.

Microsoft-account en internetverbinding

Vereisten
Vereisten

Vorige versies stonden het gebruik van een lokaal account toe tijdens de installatie, iets dat verandert met Windows 11, waardoor een Microsoft-account zal forceren, een logisch proces bij het synchroniseren van gegevens in de cloud. En zeer nauw hiermee samenhangend komt de verplichting om verbonden te zijn.

Om Windows 11 te configureren hebben we een netwerkverbinding nodig, iets logisch als we denken dat we een updatepakket moeten downloaden. Het is hetzelfde als upgraden van de ene versie van Windows 10 naar de andere. Windows Update moet verbinding maken met internet om te controleren of het beschikbaar is.

Vereisten om Windows 11 te gebruiken

Win 11-vereisten
Win 11-vereisten

Naast deze twee vereisten weten we ook wat de minimale hardwarevereisten zijn om Windows 11 op uw pc te kunnen installeren. We zullen een team moeten hebben dat een 64-bit dual-core CPU, 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte monteert. Samen met deze gegevens, andere die de gelekte build al onthulde, is dat de pc TPM 2.0 en Secure Boot moet ondersteunen. Dit is de samenvatting van wat je nodig hebt als je Windows 11. wilt gebruiken

  • 64-bit CPU Dual Core
  • Een opslagcapaciteit van 64 GB of meer.
  • Je moet minstens 4 GB RAM hebben.
  • De pc moet TPM 2.0 ondersteunen.
  • De pc moet Secure Boot. ondersteunen

Van al deze aspecten is om zo te zeggen de meest delicate de verplichting om TPM 2 te hebben.0, iets dat sinds 2016 had moeten uitrollen, maar na die datum op computers en machines ontbreekt. Dat laat veel potentiƫle gebruikers buiten beschouwing.

Hoe weet u of uw apparatuur compatibel is

Windows 11
Windows 11

Als je twijfelt en niet weet of je pc het nieuwe besturingssysteem van Microsoft zal ondersteunen, kun je een gratis tool gebruiken, zoals PC He alth Check, die je via deze link kunt downloaden. Het is een applicatie die zal controleren of ons team alle benodigde middelen verzamelt om Windows 11. te draaien

Populair onderwerp