WordPress heeft nu een eigen app voor Windows 10 in de Microsoft Store

Inhoudsopgave:

WordPress heeft nu een eigen app voor Windows 10 in de Microsoft Store
WordPress heeft nu een eigen app voor Windows 10 in de Microsoft Store
Anonim

Wordpress is een van de bekendste tools voor het maken en onderhouden van een blog. Het gebruikelijke is om de webtool te gebruiken om aan onze blog te werken of te bewerken, een platform dat nu verbetert op Windows door een speciale applicatie te hebben die kan worden gedownload van de Microsoft Store

En het is dat WordPress al een applicatie voor Windows 10 heeft, net zoals het destijds voor Android werd gelanceerd, met een app in de Google Play Store. Wordpress heeft al een visuele editor voor Windows waarmee je direct vanuit de applicatie kunt werken.

Maak een blog zonder de web-app te gebruiken

WordPress 2
WordPress 2

De WordPress-app voor Windows 10 is gratis en kan nu worden gedownload van de Microsoft Store via deze link. Met deze tool hebben gebruikers toegang tot alle bekende functies van het web bij het beheren van een blog.

Het was de gebruiker WalkingCat die het nieuws op Twitter brak. De komst van WordPress voor Windows stelt ons in staat om te kiezen tussen verschillende WordPress-thema's om het ontwerp van de blog naar onze smaak te configureren. Ondersteunt het gebruik van alle soorten multimedia-inhoud, met toegang tot de gratis professionele fotocollectie in de applicatie.

Met de app kun je ook re altime statistieken bekijken om blogactiviteit bij te houden, of dit nu gebaseerd is op dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse informatie. Hiermee kunt u ook meldingen ontvangen over opmerkingen, vind-ik-leuks en nieuwe volgers en reageren en communiceren met lezers.

De applicatie weegt bijna 200 megabyte, kan worden gedownload via de link aan het einde van de tekst, is beschikbaar voor pc en vereist alleen Windows 10 14316.0 of een latere versie.

WordPress.com

  • Ontwikkelaar: Automattic, Inc
  • Download het op: Microsoft Store
  • Prijs: Gratis
  • Categorie: Sociale media

Populair onderwerp