Teams krijgt de mogelijkheid om apparaataudio te delen tijdens een videogesprek op iOS en Android

Inhoudsopgave:

Teams krijgt de mogelijkheid om apparaataudio te delen tijdens een videogesprek op iOS en Android
Teams krijgt de mogelijkheid om apparaataudio te delen tijdens een videogesprek op iOS en Android
Anonim

Microsoft blijft het gebruik van Teams verbeteren met nieuwe functies en verbeteringen en de nieuwste aanwinsten richten zich op twee mobiele platforms zoals iOS en Android met een functie waarmee ons in staat stelt de audio van de apparaat dat we gebruiken met.

Teams is een applicatie gericht op communicatie, dus het is essentieel om zoveel mogelijk mogelijkheden te hebben als het gaat om het delen van afbeeldingen en audio. En dat is wat Microsoft biedt met de laatste verbetering die het al implementeert.

Communicatie verbeteren

teams
teams

Dit is de mogelijkheid om apparaataudio te delen wanneer we in een videogesprek een scherm delen vanaf een iOS- of Android-apparaat. Op deze manier kunnen we samen met het beeld luisteren naar de audio die op dat moment wordt afgespeeld op de telefoon of tablet.

Wat deze verbetering doet, is de communicatie vergemakkelijken, omdat de deelnemers aan de vergadering nu naar de audio van het apparaat luisteren terwijl de presentator inhoud deelt. Een audio die een opname kan zijn van stem, muziek, audio van een andere applicatie op de achtergrond of multitasking…

Om te profiteren van deze verbetering, die standaard is uitgeschakeld, zullen geïnteresseerden een nieuwe optie zien om de audio van het apparaat toe te voegen. Deze nieuwe schakelaar staat naast de optie "Scherm delen" We gaan ervan uit dat deze standaard is uitgeschakeld om de privacy te beschermen van de gebruiker die niet op de hoogte is van het bestaan van deze functie.

teams
teams

De nieuwe functie kan worden gebruikt op iPhone en iPad, zolang ze een versie hebben die gelijk is aan of groter is dan iOS 13 en in het geval van Androidhet zal nodig zijn om ten minste Android 10 te hebben. De implementatie verloopt progressief en zal naar verwachting eind juni voltooid zijn.

Microsoft Teams

  • Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
  • Download het op: Google Play
  • Download het op: App Store
  • Prijs: Gratis
  • Categorie: Bedrijf

Populair onderwerp