Verstuur pagina naar andere apparaten die stabiel naar Edge komen, zodat u deze kunt gebruiken

Inhoudsopgave:

Verstuur pagina naar andere apparaten die stabiel naar Edge komen, zodat u deze kunt gebruiken
Verstuur pagina naar andere apparaten die stabiel naar Edge komen, zodat u deze kunt gebruiken
Anonim

Microsoft gaat door met zijn roadmap in Edge en met het brengen van opties en functies naar de stabiele versie die eerder in de ontwikkelingskanalen zijn getest door degenen die de Canary-, Dev- of Beta-versies van de browser gebruiken. En met deze planning voegen ze al aan Edge in de stabiele versie de optie toe om "pagina's te verzenden" naar andere apparaten.

Een manier om een geopende pagina met een ander apparaat te delen door gewoon met de rechtermuisknop te klikken en die geleidelijk wordt geïmplementeerd onder degenen die de stabiele versie gebruiken. is ook een wijziging aan de serverzijde, dus u hoeft niets te doen om het te activeren.

Deel pagina in één klik

Versie
Versie

De functie voor het delen van tabbladen was al aanwezig in de Edge Canary en Dev Channel en komt nu naar de stabiele versie met het nummer 91.0.864.54. Een optie die al beschikbaar is, hoewel zoals gemeld in Windows Latest, het nog een paar uur kan duren om uw computer te bereiken, omdat voorlopig niet alle gebruikers er toegang toe hebben.

In mijn geval moest ik, na het testen, Ik Edge opnieuw opstarten om het als actief te laten verschijnen, op dezelfde manier als vroeger in de ontwikkelkanalen.

Pagina verzenden
Pagina verzenden

Dankzij de optie "Pagina verzenden" kunnen gebruikers een tab verzenden naar elk apparaat waarop we zijn geregistreerd met hetzelfde accountMinder stappen om inhoud te delen, waardoor we ook geen bladwijzers hoeven te synchroniseren of links hoeven te verzenden via e-mail- of berichten-apps.

Verstuur pagina 2
Verstuur pagina 2

De functie, beschikbaar in Edge in versie 91.0.864.54 voor Windows en macOS, is geactiveerd aan de serverzijde en om deze te gebruiken, hoeft u alleen maar met de rechtermuisknop op de tabblad dat we willen delen met compatibele apparaten waarmee we zijn ingelogd met ons Microsoft-account.

Na ontvangst van de pagina of het tabblad, verschijnt er een prompt op het ontvangende apparaat met de naam en URL van de webpagina Daarnaast kunt u, samen met de bovenstaande methode, deel ook een pagina door met de rechtermuisknop op de links te klikken en vervolgens het apparaat te selecteren om de link te delen.

Populair onderwerp