Problemen bij het updaten van Windows? Microsoft brengt een betrouwbaarheidspatch uit om bugs tijdens updates op te lossen

Inhoudsopgave:

Problemen bij het updaten van Windows? Microsoft brengt een betrouwbaarheidspatch uit om bugs tijdens updates op te lossen
Problemen bij het updaten van Windows? Microsoft brengt een betrouwbaarheidspatch uit om bugs tijdens updates op te lossen
Anonim

Na de komst van de Windows 10 mei 2021 Update, gaat de activiteit bij Microsoft door en sindsdien hebben we de juni Patch Tuesday zien aankomen en nu is het tijd voor een nieuwe betrouwbaarheidspatchdat het bedrijf al lanceert onder de teams die hebben geüpdatet.

Dit is niet de eerste keer dat Microsoft een patch van dit type uitbrengt. Het is een update die wordt aangeboden aan gebruikers die deze keer ook van invloed zijn op degenen die al Windows 10 21H1 hebben. Het doel van de patch is om apparaten voor te bereiden op aanstaande cumulatieve updates of updates die kunnen worden uitgebracht en bugs repareren die het upgraden van eerdere versies verhinderen

Help om naar moderne versies te gaan

ramen
ramen

In het bijzonder heeft Microsoft patch KB4023057 uitgebracht, een update die, zoals beschreven op de ondersteuningspagina, betrouwbaarheidsverbeteringen bevat voor de componenten van de Windows Update-service in Windows 10, versies 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1909, 2004, 20H2 en 21H1.

Een patch die al op een ander moment is uitgebracht, met name in 2018, en waarvan degenen die hebben geüpdatet naar Windows 10 mei 2021 Update nu ook kunnen profiteren.

In wezen hebben we te maken met een kwaliteitsupdate die zich richt op het corrigeren van problemen tijdens het updaten van het besturingssysteem Deze oplossing probeert de problemen aan te pakken die worden gegenereerd wanneer u probeert te upgraden een computer en ervoor zorgen dat gebruikers niet naar latere versies van het besturingssysteem kunnen springen.

Deze patch zal verschillende acties op de computer uitvoeren variërend van het vrijmaken van onnodig bezette ruimte op de harde schijf tot hulp bij toekomstige updates of het repareren van componenten die problemen kunnen veroorzaken:

  • Deze update vereist mogelijk het apparaat om langer actief te blijven om de installatie van updates mogelijk te maken.
  • Installatie zal alle door de gebruiker geconfigureerde slaapinstellingen respecteren en ook uw "actieve uren" wanneer u uw apparaat het meest gebruikt.
  • Deze update kan poging doen om de netwerkinstellingen te resetten als er problemen optreden, en zal registersleutels opschonen die mogelijk verhinderen dat updates correct worden geïnstalleerd.
  • Deze update kan beschadigde of uitgeschakelde onderdelen van het Windows-besturingssysteem repareren die de toepasbaarheid van updates voor uw versie van Windows 10 bepalen.
  • Deze update kan bestanden comprimeren in de gebruikersprofieldirectory om voldoende schijfruimte vrij te maken om belangrijke updates te installeren.
  • Deze update kan de Windows Update-database resetten om problemen op te lossen die ervoor kunnen zorgen dat updates niet correct worden geïnstalleerd. Daarom kan de updategeschiedenis van Windows worden gewist.

Een automatische update, dus u hoeft niets te doen om deze op uw pc te laten verschijnen. Als u wilt controleren of u het al hebt geïnstalleerd, hoeft u alleen maar Windows Update in te voeren en vervolgens te zoeken naar de sectie "Kwaliteitsupdates"

Populair onderwerp