Zo kun je audio- en Game Pass-storingen voorkomen na een upgrade naar Windows 10 mei 2021 Update

Inhoudsopgave:

Zo kun je audio- en Game Pass-storingen voorkomen na een upgrade naar Windows 10 mei 2021 Update
Zo kun je audio- en Game Pass-storingen voorkomen na een upgrade naar Windows 10 mei 2021 Update
Anonim

Windows 10 mei 2021 Update is al een realiteit. Een versie van Windows 10 die nogal wat problemen ondervindt en die later heeft gezien hoe Patch Tuesday in juni arriveerde om te proberen een aantal van hen te corrigeren. Het probleem is dat er nog steeds enkele bugs zijn, hoewel er manieren zijn om ze op te lossen.

Windows 10 in de lente-update werd uitgebracht op 19 mei en daarna kwam zowel mei als juni Patch Tuesday. In de laatste werden enkele zero-day-kwetsbaarheden gecorrigeerd, maar andere bugs die nog steeds aanwezig zijn, ontsnappen, vooral audio of met Xbox Game Pass.

Audioproblemen in apps

Audio
Audio

Degenen die hebben geüpdatet naar de update van Windows 10 mei 2021, ondervinden audioproblemen. Toepassingen die niet klinken zoals ze zouden moeten in een probleem waarvoor nog geen officiële oplossing van Microsoft is, hoewel ze het bestaan ervan wel erkennen. Bugs die van invloed zijn op Windows 10 versie 21H1, versie 20H2 en versie 2004

En terwijl Microsoft een patch uitbrengt, biedt Windows Latest een mogelijke oplossing voor het probleem. Ze doen het met oplossingen die twee verschillende wegen volgen en die deeloplossingen voor het probleem voorstellen.

Als je een app gebruikt die niet goed afspeelt, waar Spotify een voorbeeld van is, raad dan aan om indien mogelijk de webversie te gebruiken (op Spotify ja) of zet de geluid op ruimtelijke geluidsopties.

Xbox Game Pass crasht

GamePass
GamePass

Game Pass-gebruikers die een upgrade naar de update van mei 2021 hebben uitgevoerd, merken ook problemen op waarbij sommige gebruikers geen games kunnen installeren vanuit de Windows 10 Store Game-abonnees zijn Pass.

De apparatuur biedt verschillende fouten, geval van 0x80073D26 en 0x8007139F. Om dit probleem aan te pakken, heeft Microsoft de optionele update KB5004476 uitgebracht die u kunt installeren vanuit het Windows Update-paneel, in het systeem "Instellingen".

Populair onderwerp