Windows 10 stopt in 2025, tien jaar na release: het ruikt naar Windows 11 in Redmond

Inhoudsopgave:

Windows 10 stopt in 2025, tien jaar na release: het ruikt naar Windows 11 in Redmond
Windows 10 stopt in 2025, tien jaar na release: het ruikt naar Windows 11 in Redmond
Anonim

We weten allemaal hoe Microsoft de ondersteuning voor de verschillende versies van Windows geleidelijk heeft ingetrokken. Het was Windows 95, Windows XP, Windows 7… en nu verschijnt Windows 10 aan de horizon Het modernste besturingssysteem van Microsoft krijgt in 2025 en de komst van Windows 11. geen ondersteuning meer.

Een aankondiging van Microsoft zelf en die we wel combineren met de indicaties die we al gezien hebben, wijst maar in één richting: de komst van Windows 11. We zullen tot 24 juni moeten wachten om erachter te komen, maar het is lijkt erop dat alles wijst op een nieuwe versie van Windows die binnenkort zal worden omarmd

Windows 11 lijkt steeds dichterbij te komen

Steun
Steun

Dit is nu de ondersteuning voor de verschillende versies van Windows 10

En het is dat op dit moment velen misschien denken dat ze in deze jaren, sinds de komst van Windows 10, de ondersteuning voor versies van Windows hebben ingetrokken. Het feit is dat ze alleen dat waren, versies, en nu stopt de ondersteuning voor Windows 10 in het algemeen.

Microsoft heeft voor het eerst een vervaldatum aangekondigd voor Windows 10. Zowel de Home- als de Pro-versie ontvangen geen officiële beveiligingspatches en updates meer op 14 oktober 2025.

Microsoft biedt nu ondersteuning voor verschillende versies van Windows 10 en behalve deze blijft alleen Windows 8.1 in de slaapkamer, die op 9 januari het einde van de standaardondersteuning bereikte, 2018 en het einde van de uitgebreide ondersteuning vindt plaats op 10 januari 2023. Van zijn kant eindigde Windows 7 in januari 2020. Bovendien moet eraan worden herinnerd dat Microsoft de opschorting van de release van ontwikkelingsversies van Windows 10 heeft aangekondigd.

Op deze manier heeft Windows 10 een levensduur van 10 jaar, sinds het werd uitgebracht in 20215. En met deze aankondiging hebben we de preview van een nieuw besturingssysteem systeem dat het al op de afrit staat.

Het is meer dan waarschijnlijk dat Windows 11 op 24 juni wordt aangekondigd en je hoeft alleen maar de broodkruimels te volgen die Microsoft onderweg achterlaat, zodat zijn nieuwe "Volgende- gen Windows" verander je achternaam.

Populair onderwerp