Deze video met vertraagde Windows-openingsgeluiden is geladen met mogelijke verwijzingen naar Windows 11

Inhoudsopgave:

Deze video met vertraagde Windows-openingsgeluiden is geladen met mogelijke verwijzingen naar Windows 11
Deze video met vertraagde Windows-openingsgeluiden is geladen met mogelijke verwijzingen naar Windows 11
Anonim

Een paar dagen geleden zagen we een van de hooggeplaatste medewerkers van Microsoft uitleggen waarom het bedrijf had besloten om het openingsgeluid in Windows te verwijderen telkens wanneer de computer opstart. En met dat in gedachten, en terwijl de 24e arriveert, Microsoft lanceert een merkwaardige video met alle geluiden van het openen van Windows.

Een daad die, zoals gewoonlijk gebeurt, meer verbergt dan het lijkt. In principe is het slechts een video, [niet overdreven lang”, die de vensters openingsgeluiden in een compilatievorm groepeert, maar vertraagdEen video die verwijst naar Windows 11.

Een video geladen met tracks

Het eerste dat opv alt als we de video zien, is dat het geen geluiden zijn om te gebruiken. De hele compositie lijkt op een zeer lage snelheid te lopen. In feite is het geluid met 4.000% vertraagd.

In de video worden de opstartgeluiden afgespeeld van iconische versies van Windows zoals Windows 95, Windows XP en Windows 7. En daarnaast een korte verklarende tekst:

Sun Valley en Windows 11

Zonsondergang
Zonsondergang

Maar let op wat de video op een discrete manier laat zien en dat is dat de details die verwijzen naar een mogelijke Windows 11. De eerste is de tijd dat de video duurt, precies 11 minuten duur. Toeval?

Alsof dit nog niet genoeg is, hebben veel van de afbeeldingen betrekking op landschappen gerelateerd aan een zonsondergang, een term die in het Engels "Sun Valley" wordt genoemd. En aan deze twee curiositeiten voegen we een derde toe die precies aan het einde arriveert en waarin een Windows-symbool verschijnt waarin, als een raam, een licht als zonsondergang binnenkomt (het is de afbeelding die het artikel illustreert), dat wanneer geprojecteerd terugkeert twee verticale balken die eruitzien als een getal 11.

Is het allemaal toeval of speelt Microsoft met ons? De waarheid is dat we gisteren zagen hoe een code gelekt werd waarin Windows 10 en Sun Valley als twee verschillende systemen verschenen, hebben niets met elkaar te maken, dus alles lijkt erop te wijzen dat we op de 24e interessant nieuws zullen hebben.

De waarheid is dat we niet mogen vergeten dat Microsoft de release van builds in het Development Channel heeft gepauzeerd die bedoeld zijn om de 21H2-tak vorm te geven, waarvan we ons herinneren dat deze moet leiden tot de update die in de herfst zou moeten aankomen en die we kennen als Sun Valley, een update waarvan het steeds minder duidelijk wordt dat hij Windows 10 zal heten

Populair onderwerp