Microsoft-document dat vroeg gelekt is, suggereert dat Windows 10 Sun Valley misschien niet echt Windows 11 is

Inhoudsopgave:

Microsoft-document dat vroeg gelekt is, suggereert dat Windows 10 Sun Valley misschien niet echt Windows 11 is
Microsoft-document dat vroeg gelekt is, suggereert dat Windows 10 Sun Valley misschien niet echt Windows 11 is
Anonim

Microsoft heeft 24 juni op onze agenda gezet zodat we alert kunnen zijn op een belangrijke aankondiging en alles lijkt erop te wijzen dat het Windows 11 is of in ieder geval de eerste detailsEn vóór die dag is er informatie gelekt waarin Windows 11 als zodanig wordt genoemd.

Tot nu toe waren we gewend aan twee Windows 10-updates per jaar. Enerzijds degene die in het voorjaar wordt gelanceerd, waarvan we dit jaar Windows 10 May 2021 Update kennen en anderzijds die van de herfst, die we in relatie tot 2021 kennen als Windows 10 Sun Valley. Maar gezien hoeveel verbeteringen er met deze update lijken te komen… wat als Sun Valley eigenlijk Windows 11 was?

Windows 10 Sun Valley of Windows 11

Sun Valley
Sun Valley

Bekijk regel 8 van de code in het eerste frame

Het is iets dat in de lucht zweeft, vooral wanneer Microsoft een fout heeft gemaakt en, zoals gerapporteerd in Windows Latest, ze per ongeluk eenondersteuningspagina hebben gepubliceerd voor de volgende update van Windows Sun Valley voor de officiële aankondiging. Zoals meestal gebeurt in deze gevallen, bestaat de betreffende website niet meer, maar er blijft bewijs over.

Er zijn sporen van een Microsoft-ondersteuningsdocument waarin lopende tests voor de "Windows Sun Valley"-update worden onthuld. tot nu toe is alles normaal, zonder de lijkt het erop dat Sun Valley naast Windows 10 zal bestaan Maar was het niet een simpele update van hetzelfde systeem dat we nu kennen?

Windows 11
Windows 11

Het bewerkte document

Het feit van compatibiliteit met Windows 10 kan betekenen dat ze verwijzen naar een nieuw besturingssysteem en in feite verschijnen Windows 10 en Sun Valley als verschillende systemen in de trant van code. En hoewel het ondersteuningsdocument later lijkt te zijn bewerkt en elke verwijzing naar Windows Sun Valley is verdwenen, kun je die gegevens op Github nog steeds controleren.

Met al deze gegevens ontstaan er meer twijfels. Wordt Sun Valley echt Windows 11 of, zoals we tot nu toe dachten, wordt het gewoon een andere versie van Windows 10? We zullen tot de 24e moeten wachten om erachter te komen. Onthoud ook dat Microsoft de release van builds voor Sun Valley een paar weken heeft onderbroken, misschien om mogelijke lekken te voorkomen.

Populair onderwerp