Words voorspellende tekst komt naar Android om tijd te besparen bij het typen en fouten te minimaliseren

Inhoudsopgave:

Words voorspellende tekst komt naar Android om tijd te besparen bij het typen en fouten te minimaliseren
Words voorspellende tekst komt naar Android om tijd te besparen bij het typen en fouten te minimaliseren
Anonim

Tijdens het typen op mobiel heb je vast wel eens te maken gehad met typefouten in de vorm van typefouten. Woorden die niet de gewenste zijn, maar die worden gecorrigeerd of althans, dat suggereert het toetsenbord, dankzij de voorspellende tekstfunctie. Een functie die je al kunt testen in Word in de Android-versie

Microsoft brengt een van de meest verwachte functies naar zijn tekstverwerker bij uitstek en het doet het op Android, een platform waarop het al een telefoon heeft die is ontworpen voor productiviteit, zoals als de Surface Duo die we een tijdje geleden hebben gezien [komt in Spanje aan.

Minder typefouten sneller

via GIPHY

Het meest opvallende is dat Word pas begin 2021 de functie [voorspellende tekst](9 had) en nu begint Microsoft c te testen om deze functie over te zetten naar Android Hiervoor heeft het Build 16.0.14131.20072 van Office Mobile for Insiders uitgebracht.

Voorspellende tekst of tekstvoorspelling is een optie waarmee u sneller kunt typen, zodat u geen woorden hoeft te typen die volgen Een functie die verbetert door gebruik, omdat het systeem leert van wat we schrijven en gebruiken de context, hoewel dat het niet 100% effectief maakt.

Hopelijk zal deze nieuwe functie voor Android vergelijkbaar zijn met wat we kunnen vinden in de desktopversie van Word Tijdens het schrijven, het einde van de woorden die we aan het schrijven zijn of de volgende woorden, het verschijnt gemarkeerd in een andere kleur (grijs) en het is de gebruiker die besluit het voorgestelde woord te accepteren door de vinger ergens op het scherm naar rechts te schuiven of de voorspelling te verwerpen door de vinger naar links te schuiven of door te gaan met schrijven.

Bovendien, en net als in de desktopversie, kan deze functie worden uitgeschakeld in de "Instellingen" sectie, door de "Toon tekstvoorspellingen" sectie uit te schakelen tijdens het typen".

Met de nieuwe tekstvoorspellingsfunctie kunnen we sneller typen en het aantal typfouten verminderen, iets fundamenteels, vooral wanneer we schrijven op het virtuele en kleine toetsenbord dat een mobiel.

Populair onderwerp