Microsoft pauzeert de release van builds voor Windows 10 enkele weken en alles wijst op de aankondiging in juni van Windows 11

Inhoudsopgave:

Microsoft pauzeert de release van builds voor Windows 10 enkele weken en alles wijst op de aankondiging in juni van Windows 11
Microsoft pauzeert de release van builds voor Windows 10 enkele weken en alles wijst op de aankondiging in juni van Windows 11
Anonim

Een van de nieuwsberichten van de afgelopen week was de aankondiging dat Microsoft werkt aan een nieuwe versie van zijn besturingssysteem dat we nu kennen als Windows. Een werk dat nu al de eerste gevolgen biedt, want de release van builds op basis van Windows 10 21H2 is gestopt na het uitbrengen van Build 21390.

Degene die hoopt de grote update voor dit jaar 2021 te zijn en die zijn update rond de maand oktober of november zou moeten zien aankomen, zal zien hoe de release van builds op het Dev Channel wordt onderbroken, vermoedelijk tot 24 juni , de datum die Microsoft heeft ingesteld om nieuws aan te kondigen.

Moeten we wachten op groot nieuws?

Begin
Begin

Zoals we al weten, zijn de builds die Microsoft binnen het Dev Channel in het Insider-programma uitbrengt, de meest geavanceerde op het gebied van nieuws. Daarin worden veel van de veranderingen die we zullen zien aankomen in de 21H2-tak verwacht en Microsoft wil misschien niet op een nieuwigheid stappen die met Windows 11 aankomt.

En het is dat sommige gebruikers in dit feit, in de tijdelijke opschorting met betrekking tot de release van builds in het Dev Channel, de mogelijkheid kunnen zien dat Windows 10 21H2 of Windows 11 in wezen hetzelfde zijn of deel in ieder geval veel aspecten.

De waarheid is dat het enige dat we op dit moment weten, is dat het bedrijf het releaseschema van Windows 10 21H2-ontwikkelingsbuilds enkele weken zal pauzeren en alles wijst erop dat we zullen moeten wachten tot het evenement op 24 juni 2021 gaat voorbij om het ritme van releases te hervatten.

Misschien zal Microsoft zijn inspanningen in de resterende dagen concentreren op het polijsten en het ontwikkelen van de veranderingen die met Windows 11 moeten komen, afgezien van wat we al weten over Windows 10 21H2 en dat het veel meer ontwikkeld is.

We mogen de woorden van Nadella niet vergeten, die verwees naar het feit dat de volgende grote Windows-update een van de belangrijkste van het decennium zal zijn, en daarmee een verandering die waarschijnlijk op een heel speciale manier is gericht op de interface van dit besturingssysteem die veel verder kan gaan dan de esthetische veranderingen van menu's met curven, nieuwe pictogrammen of vernieuwde donkere modus die we tot nu toe kennen.

Het Microsoft-evenement vindt plaats om 17:00 uur CEST op 24 juni (17:00 uur, ook in Spaanse schiereilandtijd) en we wachten op alles wat je kunt vertellen.

Populair onderwerp