Microsoft brengt Build 21390.1 uit met een nieuw ontwerp in sommige pictogrammen, verbeteringen in de donkere modus en meer

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Build 21390.1 uit met een nieuw ontwerp in sommige pictogrammen, verbeteringen in de donkere modus en meer
Microsoft brengt Build 21390.1 uit met een nieuw ontwerp in sommige pictogrammen, verbeteringen in de donkere modus en meer
Anonim

Microsoft heeft een paar uur geleden een nieuwe build uitgebracht binnen het Windows Insider-programma. Dit is Build 21390.1, een versie die Build 21387 gaat vervangen en die nu kan worden gedownload als u deel uitmaakt van het Dev Channel van Windows Update.

Een compilatie die zich richt op het oplossen van bugs en het toevoegen van esthetische verbeteringen die een opmaat zijn voor wat we de komende weken kunnen verwachten en tussen nu en de herfst Sun Valley-versie van Windows 10 wordt vrijgegeven.

Veranderingen en verbeteringen

Klusjes
Klusjes
 • Er komt een nieuw ontwerp voor het "Task Manager"-pictogram en.msi-installatieprogramma's passen zich aan Fluent Design aan.
 • U kunt nu Windows Terminal Preview instellen als de standaard terminalemulator op Windows. U kunt deze blogpost raadplegen voor meer informatie. Deze verbetering vereist Windows Terminal Preview versie 1.9 (of hoger).

Bugs opgelost

voer
voer
 • Er is een probleem opgelost waardoor de tekst "Nieuws en interesses" op de taakbalk wazig leek in sommige resoluties en schaalfactoren.
 • Verhelpt een probleem waardoor bepaalde leestekens niet correct werden weergegeven toen de weergavetaal was ingesteld op Chinees.
 • Een svchost.exe-crash opgelost met betrekking tot cdp.dll die sommige Insiders hebben ondervonden in recente builds.
 • Er is een probleem opgelost dat de betrouwbaarheid van Start op recente vluchten be├»nvloedde.
 • Er is een probleem opgelost waarbij bij gebruik van de donkere modus de tekst in het zoekvak van de Verkenner zwart zou zijn op een zwarte achtergrond. Houd er rekening mee dat dit alleen dit probleem met het donkere thema in Verkenner oplost. We blijven een tweede probleem onderzoeken dat van invloed is op het donkere thema bij het gebruik van Zoeken in de taakbalk.
 • Verhelpt een probleem in recente updates waarbij een map mogelijk de toetsenbordfocus niet behoudt nadat deze is hernoemd in Verkenner.
 • Er is een probleem opgelost waardoor Taakbeheer het verkeerde pictogram voor sommige processen weergaf.
 • Een tweede probleem opgelost waardoor sommige apparaten niet konden updaten naar deze build met foutcode 0xc1900101. Als u deze foutcode blijft ontvangen wanneer u probeert bij te werken, kunt u een nieuwe opmerking indienen.

Bekende problemen

 • De Windows Camera-app respecteert momenteel niet de standaardhelderheid instellingen die zijn ingesteld via de nieuwe camera-instellingenpagina.
 • We onderzoeken een probleem waarbij zoekresultaten het donkere thema niet langer blijven gebruiken onverwachts op recente vluchten.
 • Wat betreft "Nieuws &Interesses", onderzoeken ze een probleem waarbij de flyout af en toe flikkert in de linkerbovenhoek hoek van het scherm na het klikken op de knop op de taakbalk.

Als je lid bent van het Dev Channel binnen het Insider-programma, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update".

Populair onderwerp