Patch dinsdag in mei veroorzaakt inlogfouten in Teams en Outlook en Microsoft weet het al

Inhoudsopgave:

Patch dinsdag in mei veroorzaakt inlogfouten in Teams en Outlook en Microsoft weet het al
Patch dinsdag in mei veroorzaakt inlogfouten in Teams en Outlook en Microsoft weet het al
Anonim

Er zijn dagen verstreken sinds Microsoft Patch Tuesday voor de maand mei lanceerde en later zagen we de komst van Windows 10 mei 2021 Update. Een patch waarvan we later zagen hoe het prestatieproblemen in de teams veroorzaakte, naast andere bugs, problemen waaraan we nu bugs kunnen toevoegen die verband houden met Teams en Outlook

Nog een update van Microsoft die crashes veroorzaakt bij teams die een upgrade hebben uitgevoerd en waarvan de eigenaren klagen dat ze na het updaten problemen ondervinden bij het inloggen en verbinden met Teams, Outlook en OneDrive voor Bedrijven.

Problemen met Teams en Outlook

teams
teams

Sommige gebruikers tonen hun ongenoegen over de nieuwste update die verhindert dat ze zich aanmelden bij services zoals Teams, Outlook en OneDrive for Business Bugs en problemen die al optreden zowel in Microsoft gemeld en dat kan fout "80080300" veroorzaken wanneer u probeert verbinding te maken of u aan te melden.

Microsoft stelt dat dit probleem uitsluitend van invloed is op computers waarop Windows 10 Beveiligingsupdate KB5003169 (versie 1909) is geïnstalleerd en het probleem lijkt verband te houden met de code die is opgenomen in de laatste batch aantal Windows 10-updates.

Voor degenen die de fout ervaren, Microsoft raadt aan om je computer handmatig opnieuw op te starten, omdat dit het probleem in sommige gevallen lijkt te verhelpen. Een andere optie is om de applicaties opnieuw te starten.

Oplossingen om het probleem op te lossen, maar in beide gevallen zijn het tijdelijke oplossingen totdat er een definitieve oplossing komt in de vorm van een patch waarvan ze al zeggen dat ze eraan werken.

Populair onderwerp