Gebruik je nog steeds Internet Explorer? Microsoft beëindigt het vanaf 15 juni van dit jaar

Inhoudsopgave:

Gebruik je nog steeds Internet Explorer? Microsoft beëindigt het vanaf 15 juni van dit jaar
Gebruik je nog steeds Internet Explorer? Microsoft beëindigt het vanaf 15 juni van dit jaar
Anonim

Een paar uur geleden zagen we hoe Microsoft de lente-update uitbracht. Windows 10 mei 2021 is al een realiteit en een van de veranderingen is het verdwijnen van Edge Legacy. En terwijl dit verdwijnt, is Internet Explorer (IE) nog steeds live, hoewel Microsoft aankondigt dat het niet lang meer zal duren

Microsoft's oude browser is nog steeds de basis voor sommige acties, vooral als het gaat om het afhandelen van online procedures voor officiële instanties. Het is verrassend om te zien hoe in 2021 sommige entiteiten het gebruik van Internet Explorer nodig hebben. Een browser waarvan we nu weten dat die in juni van dit jaar verdwenen is

Internet Explorer gaat met pensioen

d.w.z
d.w.z

Microsoft is bereid om "met pensioen te gaan" de grootvader van browsers en heeft in dit verband gemeld dat het de desktop-applicatie op 15 juni 2022 in de meeste Windows zal "ontkoppelen" 10 versies.

Deze wijziging heeft geen invloed op, maar het Windows 10 Long Term Servicing Channel, wat betekent dat Internet Explorer functioneel zijn in computers die in ziekenhuizen worden gebruikt of die door bedrijven en instellingen worden gebruikt voor grote hoeveelheden werk. Het heeft ook geen invloed op de desktoptoepassingen van Server Internet Explorer 11 of de MSHTML (Trident)-engine.

Microsoft herinnert eraan dat deze wijziging geen probleem zou moeten zijn, aangezien Microsoft Edge de Internet Explorer-modus ("IE-modus") heeft geïntegreerd, zodat u toegang kunt blijven krijgen tot die websites en toepassingen die Internet Explorer vereisen.

ontdekkingsreiziger
ontdekkingsreiziger

Microsoft wil gebruikers overtuigen om voorgoed de sprong naar Edge te maken Eerst door Edge Legacy te verwijderen met Windows 10 May 2021 Update en daarna hetzelfde te doen met Internet Explorer. Overigens kondigen ze aan dat Edge een snellere, veiligere en modernere browse-ervaring biedt dan Internet Explorer en ook, zoals we al eerder zeiden, compatibel is met websites die Internet Explorer vereisen.

Internet Explore is bij ons sinds het jaar 95, toen het parallel aan de Windows met dezelfde naam arriveerde. 2015 zag de komst van Edge, de klassieker, maar de nieuwe browser kon, in tegenstelling tot op Chromium gebaseerde Edge, niet de interesse van gebruikers wekken, dus bleef deze op grote schaal worden gebruikt. En nu lijkt het erop dat ja, zijn tijd eindelijk is gekomen.

Populair onderwerp